Vakantiehuizen

Vakantiewoningen in Traben-Trarbach


Vakantiehuis Traben-TrarbachIn het bekende en historische plaatsje Traben-Trarbach liggen direct aan de Moezel diverse vakantiewoningen voor twee personen.

Deze appartementen zijn voorzien van een woon- en eetkamer, bed, kabel TV, balkon, kookhoek, douche en WC. Daarnaast is er ook een parkeerplaats voor de auto of motor aanwezig. Bij deze vakantiewoningen is 1 huisdier toegestaan. In het vakantiehuis bevindt zich verder een lift, bergruimte voor fietsen, centrale verwarming, wasmachine en droger.

Deze vakantiewoning aan de Moezel ligt in een rustige straat op ongeveer 500 meter van het centrum van Traben-Trarbach. De bekende Moezeltherme ligt op slechts 2 kilometer afstand, terwijl men zich op rijafstand (20 kilometer) kan uitleven in de golfsport.

Vakantiehuis Traben-Trarbach 2Traben-Trachbach aan de Moezel is een uitstekende uitvalsbasis voor uw vakantie aan de Moezel. Het plaatsje aan de Moezel ziet er schilderachtig uit en is gelegen tussen wijnvelden en wijnbergen en is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Bekende steden zoals Trier, Koblenz, Cochem en Wittlich liggen op rijafstand, terwijl men in de omgeving ook goed kan fietsen, wandelen of kan deelnemen aan een boottocht.

Meer informatie over de vakantiewoningen in Traben-Trarbach >>


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief