Vakantiehuizen

Vakantiehuizen in Traben-Trarbach aan de Moezel


Op nog geen vier uur rijden van Utrecht ligt het mooie en gastvrije wijndorpje Traben-Trarbach aan de oever van de Moezel.

Deze mooie en ruime vakantiewoningen zijn van Nederlandse eigenaren en hebben een fraai uitzicht op de Moezel op circa een kilometer van Traben-Trarbach. Op korte afstand van de vakantiewoning bevindt zich hotel Gonzlay en indien u daar ontbijt of halfpension reserveert, dan kunt u gratis gebruik maken van het zwembad.

In de woning zelf kunt u onder andere gebruik maken van een vaatwasser en magnetron, terwijl er ook fietsen gehuurd kunnen worden. Voor fietsers en motorrijders is er een afsluitbare ruimte aanwezig voor hun motoren en fietsen.

Traben-Trarbach heeft een uitstekende ligging aan de Moezel om actief bezig te gaan met diverse activiteiten, zoals wandelen, fietsen, kajakken, wijnproeven en nog veel meer. Daarnaast is het ook een prima uitvalsbasis voor tripjes aan de Moezel, zoals bijvoorbeeld naar Moezelsteden zoals Cochem, Zell, Trier, Bernkastel en Koblenz.

>> Meer informatie over vakantiehuizen in Traben-Trarbach aan de Moezel

 


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief