Vakantiehuizen

Bungalowpark Mont Royal

Bij de dorpen Krov en Kovenig ligt het bungalowpark Landal Mont Royal, waar u een adembenemend uitzicht heeft over de omliggende wijngaarden en de Moezel.

De ligging van het bungalowpark is uniek te noemen. Het park is hooggelegen tussen de prachtige wijnvelden, met uitzicht op de mooie Moezel. In de buurt zijn diverse wijngaarden te bezoeken, waar de wijnboeren u uiteraard graag van hun producten laten proeven.

Ook op het park valt genoeg te beleven: geniet bijvoorbeeld van het zwembad met apart kleuterbad, zonnebank of de infrarood- en stoomcabine. Buiten kunt u onder andere de midgetgolfbaan, tafeltennistafels, trampoline of sportvelden benutten. Ook zijn er mountainbikes te huur om per fiets het natuurschoon aan de Moezel te verkennen.

Voor de kleintjes is er onder andere een dierenweide, kinderspeelhoek, diverse speeltuinen, de Bollo Club en een Fun&Entertainment-programma.

De inwendige mens wordt verwend in Cafe Bistro Woods (gratis draadloos internet!) met terras en grillhut, Parksnack, de Schnitzeltaxi en de Vinotheek.

Bungalowpark Mont Royal aan de Moezel – goede uitvalsbasis

Bungalowpark Mont Royal is ook een goede uitvalsbasis voor Moezel – trips naar onder andere CochemKoblenzTrier, het Eifel-gebied en de Hunsruck.

 

Bungalowpark Mont Royal aan de MoezelBungalowpark Mont Royal aan de MoezelBungalowpark Mont Royal aan de Moezel