Categorie - Vakantiehuizen

Op zoek naar een vakantiehuis aan de Moezel? In de Moezelstreek is er voor ieder reisbudget en ieder type reiziger wel een leuk vakantiehuis te vinden!

Deze appartementen en vakantiewoningen zijn zowel voor een kortere periode, zoals een weekendje weg of een midweek, als voor een langere vakantie aan de Moezel te boeken.

Een vakantiehuis langs de Moezel is een prima uitvalsbasis voor sportieve activitieten, zoals fietsen in de Moezelvallei (bijvoorbeeld over de Moselradweg), wandeltochten tussen de fraaie wijngaarden, kano-tripjes, tochten met een boot over de Moezel, culinaire uitstapjes, inclusief een van de beroemde wijnproeverijen of een tripje naar een van de vele dorpjes en stadjes langs de Moezel. Daarnaast worden er ook een grote hoeveelheid  aan activiteiten aan de Moezel, waaronder de wereldberoemde wijnfeesten, georganiseerd.

Vind vakantiehuizen aan de Moezel per stad of dorp

Vakantiehuizen

Bungalowpark Mont Royal

Bij de dorpen Krov en Kovenig ligt het bungalowpark Landal Mont Royal, waar u een adembenemend uitzicht heeft over de omliggende wijngaarden en de Moezel. De...