Vakantiehuis Ehrang Moezel

Wil je een goed vakantiehuis in Ehrang aan de Moezel? In dit leuke dorpje in de buurt van Trier waar vele historische vondsten zijn gedaan, kun je verscheidene vakantiehuizen en appartementen vinden, er zit zeker ook wel een geschikte accommodatie voor jou bij! 

Of je nu wel van de Moezel-historie houdt of niet, of je een actieve vakantie wil hebben of heerlijk van de rust in de Moezelstreek wilt genieten, voor ieder reisbudget, hoe groot of klein het ook is, er is zeker wel een vakantiehuis in Ehrang aan de Moezel beschikbaar!

Vind een vakantiehuis in Ehrang aan de Moezel:

Stadt und Wald

Stadt und Wald Ehrang Moezel
Meer foto’s bekijken

In de buurt van Ehrang aan de Moezel vind je appartement Stadt und Wald, een vakantiewoning met een compleet uitgeruste keuken, met onder andere een oven, koelkast en vaatwasser. Daarnaast vind je er onder andere een badkamer, terras en tuin. De actieve reiziger komt hier zeker aan haart trekken, de Moselsteig wandelroute ligt op slechts 200 meter afstand, terwijl de Moselradweg en de Kylltalradweg ook niet ver van appartement Stadt und Wald liggen. Wifi en parkeren is gratis.

 

Toon prijzen en beschikbaarheid


Trierer Heide

Trierer Heide Ehrang Moezel
Meer foto’s bekijken

Het vakantiehuis Trierer Heide ligt aan de rand van een woud en is voorzien van een woonkamer met satelliet flatscreen TV, volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche en gratis toiletartikelen, gratis parkeren en gratis draadloos internet. Deze accommodatie in Ehrang aan de Moezel biedt diverse voorzieningen voor kinderen, waaronder kinderstoel, kinderbedje, beveiligde stopcontacten, speelgoed en babybadje. De Moselsteig- en Moselradweg-routes liggen in de buurt van dit vakantiehuis.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Zum Ehranger Wald

Zum Ehranger Wald Moezel
Meer foto’s bekijken

Vakantiewoning Zum Ehranger Wald is een fraaie accommodatie die beschikt over een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser en oven, flatscreen televisie, badkamer, tuin en terras. Ook de liefhebber van barbecue komt hier aan zijn trekken, aangezien er diverse faciliteiten hiervoor aanwezig zijn. Er kan bij Zum Ehranger Wald gratis geparkeerd worden en ook het gebruik van wifi is gratis bij dit vakantiehuis.

Toon prijzen en beschikbaarheid