Restaurants

Restaurant Zum Eichamt in Zell

Restaurant Zum Eichamt - Zell Moezel

Restaurant Zum Eichamt in Zell werd in het verleden al eens uitgeroepen tot een van de beste restaurants in Duitsland en dit predikaat is zeker verdiend!

Zum Eichamt is in Zell is gevestigd in een klein vakwerkhuis, waarbij je vanaf de patio een fraai uitzicht hebt op de Moezel. Het historische gebouw en de open haard dragen zeker bij aan de intieme sfeer in restaurant Zum Eichamt.


Restaurant Zum Eichamt – gerechten en wijn

Dit restaurant in Zell aan de Moezel hanteert een zogenaamd ‘van boer tot bord’ concept, waarbij de producten waarmee men werkt worden gehaald bij de lokale boeren en dat is zeer zeker te proeven. Men kan bij Zum Eichamt voor zowel lunch als diner terecht. Het is ook mogelijk om boekingen te maken voor grote groepen en hiervoor heeft men ook speciale menu’s, maar dit dient wel minimaal twee weken vantevoren worden aangegeven.

De gerechten smaken vers en lekker en worden met de grootste zorg bereid door de chef-kok. Onder andere de asperge-creme soep, varkensmedaillons en de aardbei-rabarber sorbet overgoten met sekt verdienen zeer zeker een aanbeveling. Op het menu van dit Moezelrestaurant staan ook vegatarische opties, hetgeen niet altijd vanzelfsprekend is in Duitsland.

Uiteraard gaan deze gerechten goed samen met een goed glas Moezelwijn, waarbij restaurant Zum Eichamt een aantal lekkere Rieslings op het menu heeft staan.

De bediening is vriendelijk en behulpzaam en staat je graag met deskundige raad bij over de lokale gerechten en Moezelwijnen.

Restaurant Zum Eichamt – Openingstijden en contact

Restaurant Zum Eichamt in Zell aan de Moezel is op maandag geopend van 18:00 tot 21:00 uur, op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 14:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur.

Restaurant Zum Eichamt
Peter Munzel
Rohrgasse 2
56856 Zell (Mosel)
Telefoon: +316542/ 22475
E-Mail: kontakt@zumeichamt.de

(featured image: Zum Eichamt)