Categorie - Restaurants

Ben je op zoek naar goede restaurants aan de Moezel waar je kunt van lokale gerechten uit de regio? Of wil je iets uit de internationale keuken eten? Aan de Moezel zijn een grote hoeveelheid restaurants te vinden, waar je kunt genieten van Moezelwijn en lokale gerechten uit de Moezelvallei.

Restaurants

Restaurant Zum Eichamt in Zell

Restaurant Zum Eichamt in Zell werd in het verleden al eens uitgeroepen tot een van de beste restaurants in Duitsland en dit predikaat is zeker verdiend! Zum...

Restaurants

Restaurant Bagatelle in Trier

Restaurant Bagatelle is gevestigd in een klein vissershuisje aan de Moezel. De keuken van dit Moezel-restaurant is licht-klassiek, geinspireerd op Franse...

Restaurants

Voor fijnproevers: Restaurant Cavallerie in Traben-Trarbach

Restaurant Cavallerie in Traben-Trarbach is een waar restaurant voor fijnproevers. Sinds 2008 is er een nieuwe leiding die ervoor heeft gezorgd dat er kwalitatief zeer goede gerechten en goede service worden geboden.
Chef-kok Emre Demiryleyen zorgt er ook voor dat er een Mediterane wind uit de keuken waait, hetgeen je kunt terugzien in gerechten zoals lam met mint yoghurt, gevulde ui en babaganoush. Het restaurant heeft een comfortabele en familiaire sfeer, waarin je op een ontspannen manier van je eten kunt genieten en ongestoorde gesprekken kunt voeren. Er zijn in totaal 18 zitplaatsen beschikbaar, het verdient dan ook de aanbeveling om vantevoren te reserveren.
Wijnliefhebbers zijn bij Cavallerie ook aan het juiste adres. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart met apperatiefwijnen, speciale wijnen, wijnen uit het Moezelgebied, maar ook internationale topwijnen uit onder andere Frankrijk, Spanje en Italie.
Restaurant Cavallerie
Bahnstrasse 25
56841 Traben-Trarbach
Telefon: (06541) 8158782
info@cavallerie.de

Restaurants

Herberg Alt Coblenz in Koblenz

Midden in het historische centrum van Koblenz vind je herberg Alt Coblenz van herbergier Joe Wilbert. Alt Coblenz trekt een gevarieerd publiek van jong tot...

Restaurants

Kartoffel Restaurant Kiste

Voor de aardappel-liefhebber is Kartoffel Restaurant Kiste in Trier een absolute must! De pieper kan daar op allerlei manieren gegeten en gedronken worden. Zo staat er onder andere aardappel-schnaps, aardappelsoep, aardappelsoufl's, reibekuchen, gebakken aardappelen op het menu, uiteraard in combinatie met, geheel in de Duitse traditie, een flink stuk vlees. De service is er goed te noemen en het prijsniveau is gemiddeld.