Kleine campings aan de Moezel

Camping Moezel
Op kleine campings aan de Moezel, ook wel minicampings genoemd, is het heerlijk vakantie vieren! Geniet van de natuur, ruimte en rust tijdens je verblijf in de Moezelregio.

Kleine campings aan de Moezel in de natuur

De kleine campings aan de Moezel liggen meestal midden in de natuur, bijvoorbeeld met een unieke ligging vlakbij de rivier of tussen de wijngaarden. Mensen die op minicampings kamperen genieten met name van de ruimte, rust en persoonlijke aandacht. Over het algemeen zijn de plekken ruim met een voldoende mate van privacy.


Leuke gezinsvakantie op een minicamping

Minicampings zijn bij uitstek geschikt voor een leuke gezinsvakantie. Jonge gezinnen voelen zich meteen thuis op een kindvriendelijke kleine Moezelcamping. Voor de kleintjes is er genoeg te beleven op een kleine kampeerplek. Daarnaast is een kleine camping een perfecte uitvalsbasis voor wandeltochten en fietsroutes, of een dagtrips naar onder andere Cochem, Bernkastel, Trier en Koblenz.

Selectie van kleine campings aan de Moezel:

Camping Zur Winneburg – Cochem

Camping Zur Winneburg ligt in de buurt van Cochem aan de Moezel in een bos met beek. Deze minicamping geeft de kampeerder rust, ruimte en plekken met en zonder schaduw. Camping Zur Winneburg is geopend van 15 maart tot en met 15 oktober.

Camping Igel – Igel

Kleine camping Igel biedt kampeerplaatsen op een open veld, omzoomd door een haag. De beroemde Moselradweg loopt langs de minicamping en vanaf camping Igel kunnen ook andere fietsroutes bereikt worden. Op de kleine camping kan er ook gevist worden, maar vissers dienen uiteraard wel in het bezit te zijn van een visvergunning voor het vissen aan de Moezel. Deze kampeerplek in Igel is van 1 april tot en met 31 oktober open.

Camping Trittenheim – Trittenheim

Deze minicamping in Trittenheim biedt de kampeerder een fraai uitzicht op de omringende bergen met wijngaarden. De kleine camping bevindt zich direct aan de Moezel. Deze kampeerplaats is geopend van 15 april tot en met 15 oktober.

Mis je een minicamping in dit overzicht? Laat het ons via het contactformulier weten!