Hotels in Veldenz Moezel

Gasthof zur Grafschaft Veldenz Moezel

Op zoek naar een leuk hotel in Veldenz aan de Moezel? Dit fraaie wijndorp vol natuurschoon en historie heeft een aantal hotels voor iedere vakantieganger.

Of je nu een hotel aan de Moezel wil boeken voor een weekendje weg, op doorreis bent naar een andere vakantiebestemming of een langere vakantie in de Moezelvallei wil vieren, een goed hotel in Veldenz aan de Moezel is altijd wel te vinden!

Vind een hotel in Veldenz aan de Moezel:

Weinhotel Platz

Weinhotel Platz Veldenz Moezel
Meer foto’s bekijken

Weinhotel Platz in Veldenz is gevestigd in een fraai wijngaardhuis nabij wijngaarden en de lichte kamers in landelijke stijl zijn voorzien van een eigen badkamer en TV. Op het overdekte terras is het mogelijk om te BBQ-en en heerlijke Moezelwijn te drinken. In het restaurant staat iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en in de kelder kan er wijn geproefd worden. Er kan gratis bij het hotel geparkeerd worden.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Gasthof zur Grafschaft

Gasthof zur Grafschaft Veldenz Moezel
Meer foto’s bekijken

Op het platteland van Veldenz is Gasthof zur Grafschaft te vinden. De kamers van dit Moezelhotel zijn eenvoudig ingericht, beschikken over een badkamer met een douche en hebben een balkon dat uitzicht biedt op de omgeving. In het restaurant wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd en ‘s avonds kun je er genieten van lokale gerechten. Er kan gratis bij het restaurant geparkeerd worden.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotels in Bernkastel

De bekende Moezelplaats Bernkastel ligt op slechts 10 kilometer afstand van Veldenz aan de Moezel, dus het kan ook een goede optie zijn om een hotel in Bernkastel aan de Moezel te boeken.