Hotels in Ürzig Moezel

Hotel Zehnthof Urzig Moezel

Ben je bezig met een zoektocht naar een fijn hotel in Ürzig aan de Moezel? In dit fraaie wijndorp met prachtige smalle straatjes en steegjes is voor iedere vakantieganger wel een goede accommodatie te vinden!

Daarbij maakt het niet uit of je op doorreis bent naar een andere bestemming in Europa, een lange vakantie in de mooie Moezelstreek wil doorbrengen of de Moezel bezoekt voor een weekendje weg, er is altijd wel een geschikte accommodatie in Ürzig te vinden! 

Vind een hotel in Ürzig aan de Moezel:

Hotel Moselschild

Hotel Moselschild Urzig Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Moselschild in Ürzig is gelegen in de heuvels tussen de wijngaarden op een van de mooiste plekken aan de Moezel. Dit Moezelhotel heeft comfortabele, moderne en smaakvolle kamers en de meeste kamers hebben uitzicht op de Moezelvallei. Elke ochtend wordt er een smakelijk ontbijtbuffet klaargemaakt, terwijl er in het restaurant ‘s avonds lokale gerechten worden bereid. Bij mooi weer kun je genieten van een heerlijke Moezelwijn op het terras van Hotel Moselschild in Ürzig .

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel Zehnthof

Hotel Zehnthof Urzig Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Zehnthof in Ürzig aan de Moezel is een Moezelhotel met een rustige ligging. De frisse en eigentijdse kamers bieden een fraai uitzicht over de wijngaarden en de Moezel en elke hotelkamer heeft een TV en een moderne badkamer. Sommige kamers van dit Moezelhotel hebben een eigen balkon. Elke ochtend kunnen vakantiegangers genieten van een ontbijtbuffet, terwijl het restaurant van Hotel Zehnthof smakelijke gerechten uit de Moezelstreek en de internationale keuken serveert.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel zur Traube

Hotel zur Traube Urzig Moezel
Meer foto’s bekijken

In Ürzig aan de Moezel kun je ook het fraaie Hotel zur Traube vinden. Dit familiehotel heeft ruime kamers, waarvan sommige uitzicht bieden op de omliggende wijngaarden of de Moezel. Alle kamers zijn uitgerust met televisie en een moderne badkamer. Elke ochtend wordt er voor de hotelgasten een gevarieerd ontbijt geserveerd en in het restaurant worden lokale gerechten geserveerd en kun je genieten van de heerlijke Moezelwijn. Bij Hotel zur Traube in Ürzig kan er gratis geparkeerd worden.

Toon prijzen en beschikbaarheid