Hotels aan de Moezel

Parkhotel Bad Bertrich


Parkhotel Bad BertrichParkhotel Bad Bertrich bevindt in de romantische kuurplaats Bad Bertrich in de Moezelvallei, dichtbij de bekende wijnplaatsen Zell en Cochem. Tussen de dichtbeboste heuvels van de Eiffel kunt u zich heerlijk laten verwennen en tot rust komen.

Bad Bertrich is met name bekend vanwege de Glaubersalzquelle, een warmwaterbron die bijna het gehele jaar geopend is. Daarnaast is de uitgestrekte natuur rondom Bad Bertrich zeer goed geschikt om in te wandelen. Als u erop uit wilt, dan is de Moezel zeer nabij en ook de vulkanische meren in de Eiffel zijn zeker een tripje waard!

De Glaubersalzquelle bevindt zich op minder dan 100 meter van het hotel. Daarnaast bevindt zich ook de Thermen Vulkaneifel met 4 baden, zwembaden, 4 sauna’s, relaxruimte en therapiecentrum in de nabijheid van het hotel.

Parkhotel Bad BertrichOntspannen, genieten en gezondheid zijn de steekwoorden waar het bij Parkhotel Bad Bertrich om draait. Zo zijn er saunafaciliteiten en kunt u ook diverse schoonheidsbehandelingen ondergaan. In het restaurant van het Parkhotel wordt op een uitstekende wijze voor de inwendige mens gezorgd met diverse lokale en internationale gerechten. Uiteraard is er in het hotel ook een bar aanwezig om de dorst te lessen.

De rookvrije kamers zijn voorzien van toilet, bad, telefoon en kleuren TV. Sommige kamers hebben ook een balkon. In het hotel kunt u gebruik maken van WiFi.

Tegen betaling kunt u uw auto parkeren in de beveiligde parkeergarage bij het hotel.

>> Meer informatie over Parkhotel Bad Bertrich


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief