Hotels aan de Moezel

Land-gut-Hotel Filla Andre in Ernst bij Cochem


Land-gut Hotel Filla AndreLand-gut-Hotel Filla Andre is gelegen in Ernst, direct aan de Moezel en ligt op korte afstand van het bekende plaatsje Cochem.

Land-gut-Hotel Filla Andre is een elegant hotel en alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en/of bad, toilet, fohn, telefoon en een kluisje voor uw waardevolle spullen. Daarnaast kunt u in dit Moezelhotel gratis gebruik maken van draadloos internet.

Tot de andere faciliteiten in Land-gut-Hotel Filla Andre behoren onder meer een sauna, solarium, wellness center, terras, speelplaats voor kinderen en een lounge. Er is bij bij dit hotel een parkeerplaats aanwezig, waar u gratis kunt parkeren.

Ook kunt u in dit hotel aan de Moezel uitstekend genieten van regionale specialiteiten en Moezelwijnen uit de eigen wijnkelder. U kunt uw dag afsluiten met een drankje in de hotelbar.

Ernst is een prima uitvalsbasis voor uw vakantie aan de Moezel. U vindt hier alle rust en ruimte om tijdens wandelingen of fietstochten te genieten van de prachtige natuur in het Moezelgebied. Ook kunt u met de auto of motor diverse tripjes maken naar onder andere Cochem, Zell, Trier en Koblenz.

Meer informatie over Land-gut Hotel Filla Andre in Ernst bij Cochem aan de Moezel >>

 


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief