Hotels aan de Moezel

Hotel zum Lowen Ediger Eller


Het historische Hotel Zum Lowen, de geschiedenis van deze accomodatie voert terug tot 1840(!), ligt in Ediger-Eller direct aan de Moezel, omgeven door bossen en wijnbergen.

Hotel Zum Lowen is gevestigd in het mooie dorpje Ediger-Eller, dat direct aan de Moezel ligt, omgeven door het natuurschoon van bossen en wijnbergen. Ediger-Eller ligt centraal tussen Koblenz en Trier en is met de auto en trein goed te bereiken.

De Bremmer Calmont, de steilste berg van Europa, ligt ook in de nabijheid van het hotel en het uitzicht op deze bergtop is adembenemend.

Op het zonneterras van het Moselromantik Hotel Zum Lowen kunt genieten van het uitzicht op de Moezel en de Calmont. De kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van internet-toegang.

De keuken van het hotel staat zeer goed bekend in de regio en serveert verse regionale en internationale gerechten. Daarnaast serveert men Moezelwijn uit eigen wijngaard.

In dit hotel zijn ook motorrijders welkom! De motoren worden gestald in een garage en indien nodig, kan er ook kostenloos gebruik gemaakt worden van gereedschap en hogedrukreinigers.

>> Klik hier voor meer informatie over Hotel Zum Lowen


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief