Hotels aan de Moezel

Hotel Trabener Hof in Traben-Trarbach


Hotel Trabener HofEen van de charmanste plaatsjes aan de Moezel is Traben-Trarbach en in het hart van het stadje ligt Hotel Trabener Hof.

Hotel Trabener Hof is gevestigd in een mooi historisch gebouw, dat tegenover het 19e eeuwse stadhuis ligt. De accomodatie komt uit 1898, maar in de tussentijd zijn er diverse geslaagde renovaties geweest, waardoor het hotel tegenwoordig een moderne uitstraling heeft. De locatie ligt dichtbij de Moezel en het is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Op de kamers heeft u beschikking over een bad en/of douche, TV, toilet, telefoon, minibar en een internet-aansluiting. Het hotel beschikt daarnaast over een fietsenstalling, bagage-opslag, restaurant, lounge en een bibliotheek. Tegen betaling kunt u ook fietsen huren.

Traben-Trarbach is perfect gelegen aan de Moezel om diverse activiteiten te ontplooien, zoals bijvoorbeeld wandelingen, fietstochten, het bezoeken van wijngaarden en boottochten. Het romantische plaatsje is echter ook een prima uitvalsbasis voor dagtripjes met de auto of de trein.

Meer informatie over Hotel Trabener Hof in Traben-Trarbach aan de Moezel >>

 


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief