Hotels aan de Moezel

Hotel Simonis – Kobern Gondorf


Kobern-GondorfHotel Simonis is een romantische villa gelegen aan het historische marktplein van het dorp Kobern Ė Gondorf aan de mooie Moezel.

Kobern-Gondorf ligt net buiten de gezellige stad Koblenz in een uitgestrekt natuurgebied. Hotel Simonis, al meer dan 150 jaar een begrip in het Moezelgebied, is gelegen tussen de beroemde moezelwijngaarden.

In de omgeving Kobern-Gondorf verveelt u zich niet. U vindt er onder andere burchten en restanten van Romeinse bouwwerken. Daarnaast kan de sportieveling zich uitleven op diverse golfcourts, wandel- en fietspaden, maar op het water is kanoŽn, zeilen of waterskiŽn ook mogelijk.

Met de auto, motor of trein is dit hotel uitstekend te bereiken en door de centrale ligging is het een goede uitvalsbasis voor trips naar onder andere Koblenz, Trier, Mainz, Bonn en Keulen.

Tot de faciliteiten op de hotelkamers behoren onder andere een toilet, radio & kleuren-tv, – douche, telefoon, roomservice, minibar, kluis en een haardroger. Daarnaast heeft het hotel een bar en restaurant, terras en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van huurfietsen en internet.

Het hotel heeft Nederlandse eigenaren, dus er kan gewoon Nederlands gesproken worden.

Klik hier voor meer informatie over Hotel Simonis in Kobern-Gondorf aan de Moezel.

Hotel Simonis - Kobern-Gondorf Moezel Hotel Simonis - Kobern-Gondorf MoezelHotel Simonis - Kober-Gondorf MoezelHotel Simonis - Kober-Gondorf MoezelHotel Simonis - Kobern-Gondorf MoezelHotel Simonis - Kobern-Gondorf Moezel


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief