Hotels aan de Moezel

Hotel Ibis Koblenz


Het hotel Ibis Koblenz ligt in het centrum van de stad in de buurt van het voetgangersgebied, dichtbij het centraal station en de beroemde Deutsches Eck, waar Rijn en Moezel samenkomen.

Met de snelweg A48 op slechts 5 km afstand is het hotel makkelijk te bereiken met de auto. De luchthaven Köln-Bonn ligt op ongeveer 45 minuten afstand.

Dichtbij het hotel ligt een bootsteiger, waar u deel kunt nemen aan boottochten op de Rijn en Moezel. Het nabijgelegen vesting  is een ideale bestemming voor een dagje uit. Ook voor de zakenreiziger is het Ibis Koblenz hotel een uitstekende bestemming, aangezien veel ondernemingen in Koblenz binnen een straal van 5 kilometer van het hotel liggen.

Het Ibis Hotel Koblenz beschikt over 106 moderne kamers met airconditioning, waarvan vele uitgerust met Wi-Fi, net als de openbare ruimtes. Voor draadloze internettoegang op de kamers dient u wel te betalen. Surfen op het net en uw e-mail checken kan gratis op de iPoint in de lobby.

Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt geserveerd van 4 uur tot 12 uur, terwijl er 24 uur per dag hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn. De gezellige bar is voorzien van airconditioning en men serveert daar een breed scala aan non-alcoholische en alcoholische versnaperingen, waaronder uiteraard de beroemde Moezelwijn.

Uw kunt uw auto parkeren in de parkeergarage van het hotel. Ook verhuurt Ibis Koblenz fietsen, zodat u op uw gemak op de tweewieler het Moezelgebied kunt verkennen.

>> Click hier voor meer informatie over Hotel Ibis Koblenz


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief