Hotels aan de Moezel

Hotel Blesius Garten in Trier aan de Moezel

Hotel Blesius Garten in Trier aan de Moezel

Hotel Blesius Garten in Trier aan de Moezel is een sfeervol familiehotel, dat omgeven is door wijngaarden. Dit 4-sterren hotel heeft een zwembad, wellness-gedeelte, beauty-salon en een a la carte restaurant.

Daarnaast heeft dit Moezelhotel ook een eigen bierbrouwerij en als gast kunt u ook een rondleiding door deze brouwerij krijgen. Daarnaast heeft dit hotel ook een wintergarten en een biergarten, waar het heerlijk vertoeven is.

Hotel Blesius Garten in Trier heeft 62 kamers, die met oog voor detail in een landhuisstijl zijn ingericht. Dit hotel aan de Moezel heeft vier soorten kamers: de Klassieke Kamer, Comfort Kamer, Blesius Garten Kamer en de Romantische Kamer.

De Klassieke Kamers zijn de kleinste kamers en zijn ideaal voor een kort verblijf aan de Moezel. De Comfort Kamer is iets groter dan de Klassieke Kamer en hebben daarnaast ook een zithoekje. De Blesius Garten Kamers bieden iets meer luxe, zoals bijvoorbeeld een bad. Daarnaast hebben deze kamers ook een balkon of terras, dat uitzicht biedt op de wijnbergen of de biergarten. De Romantische Kamer is de suite van dit hotel in Trier aan de Moezel. Het heeft een grote zithoek, zonnenterras en een bad met whirlpoolfunctie, ideaal voor een romantisch verblijf.

Alle kamers bieden een toilet, TV, radio en een douche of bad. De prijzen voor alle kamers zijn inclusief ontbijtbuffet en gebruik van het zwembad, sauna en infrarood cabine. Tot en met eind augustus organiseert dit hotel aan de Moezel ook op vrijdagavond een wijnfeest met live muziek, waar de Moezelwijn uiteraard niet ontbreekt.

Dit Moezelhotel is rustig gelegen, maar ligt niet ver van het historische centrum van Trier, waar je onder andere de Porta Nigra, het Rheinisches Landesmuseum en de Dom van Trier kunt bezoeken. Daarnaast is het ook een ideale uitvalsbasis voor tripjes naar andere plaatsen aan de Moezel, zoals Traben-Trarbach, Bernkastel en Cochem. Blesius Garten Hotel biedt gratis wifi en heeft ook een gratis parkeerplaats bij het hotel.

Meer informatie over Hotel Blesius Garten in Trier aan de Moezel >>


Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief