Hotels aan de Moezel

Hotel Alte Thorschenke in Cochem aan de Moezel


Hotel Alte Torschenke in Cochem

Alte Thorschenke in Cochem is een charmant hotel dat in het hart van het oude historische centrum ligt van dit bekende plaatsje aan de Moezel. Het hotel maakt deel uit van de poort en stadmuur van Cochem.

Het gebouw heeft het uiterlijk van een klein kasteel en is ingericht met antieke spullen en schilderijen. De kamers van Alte Thorschenke zijn uitgerust met historische meubels en sommige bedden hebben zelfs een troonhemel. Vanwege de leeftijd van het historische gebouw varieert de grootte van de kamers, maar gemiddeld zijn de kamers middelgroot te nomen. De kamers en badkamers zijn in zeer goede staat.

In het restaurant worden verse vis- en jachtschotels en regionale specialiteiten geserveerd. In de wijnbar van Alte Thorschenke worden uiteraard lokale Moezelwijnen geserveerd.

Cochem is een uitstekende uitvalsbasis voor uw Moezelvakantie. In het historische plaatsje zijn tal van bezienswaardigheden en activiteiten en vanwege de centrale ligging zijn andere plaatsen aan de Moezel goed te bereiken.

>> Meer informatie over Hotel Alte Thorschenke in CochemWijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief