Hotels Minheim Moezel

Wijnberg Moezel

Ben je op zoek naar een hotelkamer in Minheim aan de Moezel? Dit dorpje ligt aan een bocht in de rivier en wordt omgeven door bossen en wijngaarden. Zoals bij veel authentieke dorpjes in het Moezelgebied, staat de wijnbouw hier centraal.

Kom je voor je rust naar de Moezelstreek of wil je juist actief bezig zijn? Zoek je een hotel in Minheim voor een korte of lange vakantie? Wat je ook zoekt voor je vakantie aan de Moezel, in dit fraaie dorp zijn zeker accommodaties te vinden!

Vind een hotel in Minheim aan de Moezel:

Hotel Zur Brücke

Hotel Zur Brucke Minheim Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Zur Brücke in Minheim aan de Moezel is een familiehotel, op ongeveer drie minuten wandelen van de rivier. De kamers (tweepersoonskamers of suite) in dit Moezelhotel zijn klassiek ingericht en elke hotelkamer beschikt over een eigen badkamer met douche. Sommige kamers hebben ook een terras of balkon. Bij mooi weer kun je gebruik maken van het overdekte terras en vanaf dit punt heb je ook een fraai uitzicht op het Moezeldal. In de bar geniet je van een heerlijk glas Moezelwijn of een andere drank, en het restaurant van Hotel Zur Brücke in Minheim serveert zowel lokale als internationale gerechten. De wifi in dit hotel is gratis en bij deze accommodatie parkeer je de auto of motor ook zonder kosten.

Toon prijzen en beschikbaarheid