Hotels Lieser Moezel

Lieser Moezel

Fraaie historische gebouwen en natuurschoon maken Lieser tot een geliefde bestemming aan de Moezel en uiteraard is het ook in Lieser mogelijk om te overnachten in een goed hotel.

Het maakt niet uit of je voor langere tijd in de Moezelstreek wil verblijven, of een Moezelhotel zoekt voor een weekendje weg of een midweek, in Lieser valt zeker een goed hotel te vinden.

Vind een hotel in Lieser aan de Moezel:

Hotel Raatz

Hotel Raatz Lieser Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Raatz in Lieser is een goed familiehotel, direct aan de Moezel. De accommodatie heeft nette en comfortabele kamers met eigen badkamer. In de kamers van Hotel Raatz vind je onder andere een flatscreen TV met satellietontvangst, kledingkast en een zithoek. Gasten zijn zeer te spreken over het restaurant en ontbijt. Dit Lieser hotel is een goede uitvalsbasis voor tripjes aan de Moezel of activiteiten zoals wandelen en fietsen. Bij mooi weer geniet je van de zonnestralen op het terras. Er kan bij dit Moezelhotel gratis geparkeerd worden.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Landhaus Kuntz

Hotel Landhaus Kuntz Lieser Moezel
Meer foto’s bekijken

Landhaus Kuntz is een prima hotel in Lieser aan de Moezel. Alle hotelkamers zijn netjes en schoon, voorzien van een badkamer met douche, zithoek en flatscreen televisie. Sommige kamers bieden uitzicht op de Moezel. Deze accommodatie is een goede optie voor reizigers die de omgeving met de fiets willen verkennen. Het is onder mogelijk om bij Landhaus Kuntz fietsen te huren. Priveparkeren bij dit hotel in Lieser aan de Moezel is gratis beschikbaar en ook het gebruik van draadloos internet is zonder kosten.

Toon prijzen en beschikbaarheid