Hotels Köwerich Moezel

Moezel wijnveld

Wil je een goed hotel in Köwerich aan de Moezel? Deze fraaie plaats, in de buurt van bekende Moezelsteden als Bernkastel-Kues en Trier, is een prima uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de omgeving of tripjes aan de Moezel.

Of je nu een accommodatie zoekt voor een lange vakantie, op doorreis bent, of een midweek/weekend in deze prachtige regio wil verblijven, in Köwerich aan de Moezel valt zeker een goed hotel te vinden!

Vind een hotel in Köwerich aan de Moezel:

Moselhotel Ludwigs

Moselhotel Ludwigs Kowerich Moezel
Meer foto’s bekijken

Moselhotel Ludwigs in Köwerich aan de Moezel is omgeven door fraaie wijngaarden en ligt op 100 meter van de rivier. De kamers zijn licht, modern en stijlvol ingericht en iedere kamer heeft een eigen badkamer en televisie met satellietontvangst. Vanuit iedere kamer is er uitzicht op de Moezelvallei. In het restaurant van Moselhotel Ludwigs worden zowel gerechten uit de streek als maaltijden uit de internationale keuken geserveerd en uiteraard kan daar ook een heerlijke Moezelwijn van lokale wijnboeren bij gedronken worden. Bij goed weer worden er ook barbecues georganiseerd. De fraaie streek leent zich voor leuke activiteiten en bij Moselhotel Ludwigs is het mogelijk om fietsen te huren. Trier en Luxemburg liggen op rijafstand. De wifi is gratis en parkeren bij het hotel is ook gratis.

Toon prijzen en beschikbaarheid