Hotels Kinheim Moezel

Op zoek naar een goed en leuk hotel in Kinheim aan de Moezel? In dit leuke plaatsje in de buurt van Krov en Traben-Trarbach kun je ook goed overnachten.

Kinheim is een prima dorp voor wandelingen en fietstochten in de Moezelstreek, maar daarnaast ook een prima uitvalsbasis voor tripjes naar andere Moezelplaatsen.

Vind een hotel in Kinheim aan de Moezel:

Hotel Pohl

Hotel Pohl Kinheim Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Pohl in Kinheim aan de Moezel is een familiehotel, direct gelegen aan de rivier. De kamers zijn klassiek en comfortabel ingericht, hebben een eigen badkamer en flatscreen televisie met satellietontvangst, Sommige kamers zijn voorzien van een balkon met fraai uitzicht over de omgeving. Bij Hotel Pohl in Kinheim kun je zowel een- als tweepersoonskamers boeken. In het restaurant van het hotel wordt er iedere ochtend een ontbijtbuffet geserveerd en daarnaast is het restaurant gespecialiseerd in regionale gerechten. De sportieve vakantieganger kan gebruik maken van het binnenzwembad. Bij Hotel Pohl in Kinheim aan de Moezel kun je gratis parkeren en voor het gebruik van wifi in het hotel hoef je ook niet te betalen.