Hotels in Winningen Moezel

Winningen aan de Moezel

Zoek je een hotel in Winningen aan de Moezel? In dit leuke wijndorp in de buurt van Koblenz zijn er diverse leuke hotels te vinden, die goed gewaardeerd worden door de hotelgasten. Deze Moezelhotels zijn geschikt voor elk type reiziger en ieder vakantiebudget.

Wil je een lange vakantie aan de Moezel? Of ben je juist op doorreis naar een andere bestemming? Of zoek je een goede accomodatie voor een weekendje weg of een midweek in de Moezelstreek? Wat je plannen ook zijn, een goed hotel in Winningen aan de Moezel is zeker te vinden!

Vind een hotel in Winningen aan de Moezel:

Hotel Nora Emmerich

Hotel Nora Emmerich Winningen Moezel
Meer foto’s bekijken

In Winningen aan de Moezel vind je Hotel Nora Emmerich, dat makkelijk te bereiken is via snelweg A61 en op ongeveer 20 minuten van de populaire Moezelstad Koblenz ligt. De kamers van Hotel Nora Emmerich hebben een TV met satellietkanalen en een eigen badkamer. In de ochtend wordt er een ontbijtbuffet geserveerd en indien je daar behoefte aan het, dan kan er op verzoek ook een lunchpakket worden klaargemaakt. In de lounges van dit Moezelhotel kun je TV kijken, boeken lezen, spelletjes spelen of genieten van een goed glas wijn of bier. Hotelgasten maken gratis gebruik van WiFi en er kan bij het hotel zonder kosten worden geparkeerd.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel Moselblick

Hotel Moselblick Winningen Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Moselblick in Winningen aan de Moezel is een charmant hotel met fraaie en ruime kamers die smaakvol zijn ingericht. De hotelkamers hebben een eigen badkamer, comfortabele bank en een balkon met uitzicht op de Moezel. De ontbijtzaal biedt ook uitzicht op de rivier en tijdens de ochtenduren wordt hier een heerlijk en uitgebreid ontbijt geserveerd. In het restaurant kun je ‘s avonds genieten van traditionele specialiteiten uit de Moezelvallei. Hotel Moselblick heeft een terrein rondom de accomodatie, waar er voldoende gratis parkeergelegenheid is en de hotelgasten kunnen ook gratis gebruik maken van WiFi.

Toon prijzen en beschikbaarheid