Hotels in Riol Moezel

Moezel herfst

Wil je graag een goed hotel in Riol aan de Moezel? Dit leuke wijndorp is een prima bestemming voor zowel vakantiegangers die van hun rust willen genieten als ook de actieve toerist.

Wil je een midweek aan de Moezel boeken? Weekendje weg? Of genieten van een heerlijk lange vakantie in de Moezelstreek? Of ben je wellicht op doorreis naar een andere bestemming in Europa? Wat voor hotel je ook zoekt, in Riol aan de Moezel vind je zeker een goed hotel!

Vind een hotel in Riol aan de Moezel:

M13 Hotel

M13 Hotel Riol Moezel
Meer foto’s bekijken

M13 Hotel in Riol aan de Moezel biedt een uitgebreide keuze aan haar gasten wat de accommodatie betreft: er zijn onder andere hotelkamers, slaaptonnen, vakantiehuizen en chalets beschikbaar. De hotelkamers in het M13 Hotel zijn modern, ingericht met warme kleuren en iedere kamer heeft een flatscreen-TV en eigen balkon. Ook bij minder goed weer is het prettig vertoeven op het terras met prachtig uitzicht op de wijngaarden, aangezien dit terras overdekt is. In het restaurant worden smakelijke lokale specialiteiten bereid en uiteraard kan er ook genoten worden van wijn uit de Moezelstreek. Bij dit hotel ligt ook een rodelbaan waar gebruik van kan worden gemaakt.

Toon prijzen en beschikbaarheid