Hotels in Piesport Moezel

Piesport Moezel

Ben je met een zoektocht naar een hotel in Piesport bezig? Dit wijndorp aan de Moezel wordt omgeven door steile bergen en dit rotsmassief wordt ook wel de Moezel – Loreley genoemd. In Piesport zijn er diverse hotels voor elk type vakantieganger te vinden.

Of je nu een Moezelhotel wil voor een langere vakantie in het gebied, een weekendje aan de Moezel wil doorbrengen of slechts op doorreis bent, een leuk hotel in Piesport aan de Moezel is altijd wel te vinden!

Vind een hotel in Piesport aan de Moezel:

Weingutshotel Piesporter Goldtröpfchen

Weingutshotel Piesporter Goldtropfchen
Meer foto’s bekijken

Weingutshotel Piesporter Goldtröpfchen ligt in de onmiddellijke nabijheid van de Moezel en het platteland en de wijngaarden liggen op slechts 5 minuten wandelen van dit driesterren Moezelhotel. De kamers van deze accomodatie uit de 17e eeuw hebben sfeerverlichting en zijn ingericht met warme kleuren. Daarnaast heeft elke hotelkamer een flatscreen TV en zithoek. Dit hotel in Piesport heeft een sauna, terras en biedt gratis WiFi.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Gasthaus Moselloreley

Gasthaus Moselloreley Piesport Moezel
Meer foto’s bekijken

Gasthaus Moselloreley in Piesport ligt aan de Moezel en deze accomodatie beschikt ook over een eigen restaurant. Alle kamers van dit Moezelhotel zijn voorzien van een flatscreen TV en in sommige kamers kun je ook een zithoek vinden. Sommige kamers van Gasthaus Moselloreley bieden uitzicht op de Moezel of de tuin. Er wordt door dit hotel in Piesport gratis WiFi aangeboden en voor hotelgasten is er gratis parkeergelegenheid.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Weingut Lehnert-Veit Gutshotel

Weingut Lehnert Veit Guts Hotel
Meer foto’s bekijken

Het Weingut Lehnert-Veit Gutshotel in Piesport aan de Moezel ligt in de buurt van de Moezel, omgeven door wijngaarden. Elke kamer heeft een flatscreen TV en een eigen badkamer en sommige kamers bieden een uitzicht op de Moezel of de wijngaarden. In het restaurant kun je genieten van lokale gerechten of Moezelwijn en de hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van WiFi en de parkeerplaats bij het Moezelhotel.

Toon prijzen en beschikbaarheid