Hotels in Hatzenport Moezel

Moezel Wijn

Hatzenport is een leuk Moezeldorpje, omgeven door steile wijnbergen en de fraaie burcht Bischofstein ligt ook in de buurt van Hatzenport aan de Moezel. Er zijn diverse hotels in dit dorp te vinden, die zowel geschikt zijn voor de reiziger die tot rust wil komen als de meer actieve vakantieganger.

Er zijn hotels in Hatzenport aan de Moezel voor mensen die in de Moezelstreek een weekendje weg of een midweek willen doorbrengen, een langere vakantie aan de Moezel of voor reizigers die op doorreis zijn naar een andere vakantiebestemming in Europa.

Vind een hotel in Hatzenport aan de Moezel:

Hotel Hatzenporter Paradies

Hotel Hatzenporter Paradies Hatzenport Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Hatzenporter Paradies ligt direct aan de Moezel, omgeven door fraaie wijnbergen in dit leuke wijndorp. De kamers van dit Moezelhotel hebben een houten vloer, flatscreen TV en een eigen bakdamer met douche, in sommige kamers vind je ook een zithoek waar je heerlijk kunt uitrusten. Bij mooi weer kun je genieten op het zonneterras met uitzicht op de Moezel en de bergen rondom Hatzenport. In het restaurant worden er onder andere visgerechten en specialiteiten uit de Duitse, Turkse en Franse keuken geserveerd. Bij Hotel Hatzenporter Paradies kan er gratis geparkeerd worden en in de gehele accomodatie kunnen hotelgasten ook kosteloos gebruik maken van WiFi.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Gasthaus zur Traube

Hotel Gasthaus zur Traube Hatzenport Moezel
Meer foto’s bekijken

Gasthaus zur Traube in Hatzenport aan de Moezel biedt zowel kamers voor drie personen als tweepersoonskamers. Sommige van deze hotelkamers hebben een zithoek. Dorstige en hongerige reizigers kunnen terecht in het restaurant, de bar of in de koffiebar. Tijdens de ochtenduren is er een ontbijtbuffet om op een smakelijke manier je dag te beginnen. Op zonnige dagen kan er genoten worden van het fraaie weer op het zonneterras, terwijl het Hotel Gasthaus zur Traube ook behulpzaam kan zijn bij het plannen van activiteiten. Zowel parkeren bij het hotel als het gebruik van WiFi is voor hotelgasten gratis.

Toon prijzen en beschikbaarheid