Hotels in Enkirch Moezel

Op zoek naar een hotel in Enkirch? Deze fraaie plaats aan de Moezel staat bekend om haar fraaie vakwerkhuizen, romantische straatjes en steegjes en de historische bouwwerken.

Een hotel in Enkirch is dan ook een goede optie voor je midweek, weekendje weg, tussenstop of vakantie aan de Moezel, ongeacht wat voor type reiziger je bent of de grootte van je budget. In Enkirch vind je zeker een prima hotel!

Vind een hotel in Enkirch aan de Moezel:

Mosel Weinhotel Steffensberg

Mosel Weinhotel Steffensberg Enkirch Moezel
Meer foto’s bekijken

Mosel Weinhotel Steffensberg in Enkirch is een familiehotel op een fraaie locatie in de Moezelvallei. De kamers zijn ruim en van diverse gemakken voorzien. Daarnaast biedt dit Moezelhotel in Enkirch ook nog rondleidingen onder leiding van een gids door de wijngaarden en over wandelroutes die niet in toeristische gidsen worden beschreven. Bovendien organiseert Mosel Weinhotel Steffensberg ook fiets tochten. In het restaurant worden lokale specialiteiten uit de Moezelregio geserveerd, terwijl men in de ochtend gebruik kan maken van een smakelijk ontbijt. Parkeren en WiFi zijn bij dit hotel aan de Moezel gratis.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel Loosen

Hotel Loosen Enkirch Moezel
Meer foto’s bekijken

Naast de Moezel vind je in Enkirch Hotel Loosen, dat kamers in een landelijke stijl biedt. Deze hotelkamers beschikken over een eigen badkamer en een flatscreen TV met satellietkanalen. Tijdens de ochtenduren wordt er een smakelijk ontbijtbuffet geserveerd, terwijl het restaurant (met biertuin) tijdens de avond traditionele Duitse gerechten voor haar hongerige gasten heeft. Daarnaast biedt het restaurant ook heerlijke wijnen uit de regio. Hotel Loosen in Enkirch is een uitstekende uitvalsbasis voor tripjes met de auto of de fiets, de Moselradweg loopt ook langs dit Moezelhotel. Hotelgasten krijgen ook korting op de Mosteltherme spa in het nabijgelegen Traben-Trarbach. WiFi en parkeren bij het hotel zijn gratis.

Toon prijzen en beschikbaarheid