Hotels in Ehrang Moezel

Moezel herfst

Wil je graag een hotel in Ehrang aan de Moezel? Dit voorstadje van de bekende Moezelstad Trier is geliefd bij personen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Moezelstreek, vanwege de vele historische vondsten op deze plek.

In Ehrang valt voor iedere Moezel-liefhebber wel een geschikte accomodatie te vinden, of je nu een korte of lange vakantie in de Moezelstreek wil doorbrengen, of je nu een groot of klein budget hebt, een geschikt Moezelhotel is in Ehrang zeker te vinden!

Vind een hotel in Ehrang aan de Moezel:

Hotel Ehranger Hof

Hotel Ehranger Hof Ehrang Moezel
Bekijk meer foto’s

Hotel Ehranger Hof ligt in de buurt van het treinstation van Ehrang aan de Moezel en met de trein ben je ook binnen 10 minuten in het historische stadscentrum van Trier. De kamers van dit hotel zijn modern ingericht met eigen badkamer met douche. Tijdens de ochtenduren heeft de hotelgast de keuze uit diverse opties bij het ontbijtbuffert, terwijl tijdens de avond genoten kan worden van heerlijke Moezelwijnen en lokale gerechten uit de Moezelvallei. Bij het hotel kan er gratis geparkeerd worden en ook het gebruik van WiFi is voor de gasten van Hotel Ehranger Hof kosteloos.

Toon prijzen en beschikbaarheid