Hotels in Dieblich Moezel

Moezel druiven

Op zoek naar een fraai hotel in Dieblich aan de Moezel? In dit pittoreske wijndorpje, gelegen op de rechteroever tussen Cochem en Koblenz vind je Moezelhotels voor ieder type reiziger.

Wil je een ontspannen weekend aan de Moezel doorbrengen? Ben je op doorreis naar een andere reisbestemming? Of ben je van plan een lange vakantie in de Moezelstreek door te brengen? Er is altijd wel een leuk hotel in Dieblich te vinden!

Vind een hotel in Dieblich aan de Moezel:

Hotel Pistono

Hotel Pistono Dieblich Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Pistono in Dieblich aan de Moezel is omringd door fraai landschap en heeft ook een eigen wijngaard. Alle kamers in dit driesterren Moezelhotel hebben een eigen badkamer met douche en TV. In de tuin kunt u in ligstoelen genieten van de zon, terwijl bij mooi weer het ontbijt ook in de tuin geserveerd wordt. Daarnaast beschikt dit hotel in Dieblich ook over een sauna en een binnenzwembad. In de wijnkelder van Hotel Pistono worden wijnproeverijen georganiseerd.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel Kachelburg

Hotel Kachelburg Dieblich Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Kachelburg in Dieblich ligt direct aan de Moezel en biedt een fraai uitzicht op de wijngaarden en bergen in de Moezelvallei. De kamers van dit Moezelhotel hebben een eigen badkamer, telefoon en TV. Sommige kamers van dit hotel in Dieblich aan de Moezel hebben ook een balkon. In het restaurant van Hotel Kachelburg kan genoten worden van lokale gerechten en regionale Rieslingwijnen. Voor hotelgasten is er gratis parkeergelegenheid.

Toon prijzen en beschikbaarheid