Hotels in Burgen Moezel

Ben je aan het zoeken naar een hotel in Burgen aan de Moezel? Ben je op doorreis, wil je een weekendje weg of een lange vakantie in de Moezelstreek? In dit mooie en rustige wijndorp is er zeker wel een goed Moezelhotel te vinden!

Hoe groot of klein je budget ook is, of je een rustige vakantie wilt of juist een actieve reiziger bent, wat je ook zoekt, in Burgen aan de Moezel valt absoluut een goed hotel te vinden!

Vind een hotel in Burgen aan de Moezel:

Moselhotel Waldeck

Moselhotel Waldeck Burgen Moezel
Meer foto’s bekijken

Op een rustige plek in de groene omgeving van Burgen aan de Moezel vind je Moselhotel Waldeck. De kamers van dit familiehotel zijn in een warme stijl ingericht, hebben een eigen badkamer en TV met satellietkanalen. Sommige kamers hebben ook een balkon met uitzicht op de fraaie omgeving. In dit hotel in Burgen wordt er in de ochtend een ontbijtbuffet verzorgd, in de avond kan men in het restaurant smakelijk genieten van lokale specialiteiten uit de Moezelstreek. Dit hotel ligt op ongeveer 500 meter van de Moezel en is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Voor hotelgasten is er gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel Schmausemuehle

Hotel Schmausemuehle Burgen Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Schmausemuehle in Burgen aan de Moezel is gevestigd in een fraai vakwerkhuis op een rustige locatie op ongeveer 800 meter van de Moezel. De hotelkamers zijn traditioneel ingericht met houten meubels, hebben een eigen badkamer en TV met satellietkanalen. In het restaurant genieten gasten in de ochtenduren van een ontbijtbuffet, terwijl bij het diner lokale gerechten worden geserveerd. Rond het hotel bevindt zich een fraaie tuin en bij goed weer kun je gebruik maken van het zonneterras. Bij dit Moezelhotel in Burgen is er gratis parkeergelegenheid voor de hotelgasten.

Toon prijzen en beschikbaarheid