Hotels in Bremm Moezel

Bremm Neef Moezel

Ben je op zoek naar een hotel in Bremm aan de Moezel? Dit wijndorp met historische kern, is beroemd vanwege de Bremmer Calmont, de steilste wijnberg van Europa, met een hellingspercentage van maar liefst 68%. In Bremm zijn er diverse Moezelhotels voor ieder soort vakantieganger te vinden.

Of je nu een hotel wil voor een weekendje aan de Moezel, een langere vakantie in de prachtige Moezelstreek, of slechts op doorreis bent naar een andere vakantiebestemming, een leuk hotel in Bremm aan de Moezel is altijd wel te vinden!

Hotel Weinhaus Berg

Hotel Weinhaus Berg Bremm
Meer foto’s bekijken

Hotel Weinhaus Berg in Bremm, ligt direct aan de oever van de Moezel en biedt toegang tot de prachtige omgeving van dit wijndorpje, inclusief de beroemde Bremmer Calmont. Alle kamers van dit driesterren Moezelhotel hebben een radio, TV en eigen badkamer en sommige kamers hebben ook de beschikking over een balkon. Er is voor hotelgasten gratis prive-parkeergelegenheid. In het restaurant van Hotel Weinhaus Berg kun je genieten  van lekkere regionale gerechten.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Hotel Hutter

Hotel Hutter Bremm Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Hutter in Bremm aan de Moezel ligt direct aan de oever van de rivier. Dit Moezelhotel heeft klassiek ingerichte kamers met TV en eigen badkamer. Hotelgasten hebben een prive-parking en kunnen gebruik maken van gratis WiFi. Op het zonneterras met uitzicht op de omringende wijngaarden kan genoten worden van een hapje en een drankje. Het hotel is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de Bremmer Calmont. Daarnaast verhuurt Hotel Hutter ook fietsen.

Toon prijzen en beschikbaarheid