Hotels Igel Moezel

Moezel Wijn Feest

Op zoek naar een goed hotel in Igel aan de Moezel? Deze plaats, in de buurt van de historische Duitse stad Trier, ligt in een prachtige en gevarieerde omgeving met onder andere steile bergen.

Op zoek naar een hotel in Igel voor een lange vakantie? Op doorreis? Of wil je een accommodatie voor een midweek of weekend in de Moezelstreek? Wat je ook zoekt, er is zeker een leuk en goed hotel in Igel aan de Moezel.

Vind een hotel in Igel aan de Moezel:

Hotel Igeler Säule

Hotel Igeler Saule Igel Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Igeler Säule in Igel aan de Moezel ligt direct naast het beroemde Romeinse monument met dezelfde naam. Deze accommodatie biedt zowel eenpersoons-, tweepersoons- als familiekamers, met onder andere met televisie en een moderne badkamer. In het restaurant wordt het ontbijtbuffet geserveerd, terwijl je voor het diner kunt kiezen uit gerechten die seizoensgebonden zijn en wild uit de directe omgeving van Igel aan de Moezel. In het hotel vind je ook een wellnessruimte, sauna en binnenzwembad. Hotel Igeler Säule is een prima uitvalsbasis voor trips aan de Moezel, bijvoorbeeld naar Trier, terwijl je ook zeer goed kunt wandelen en fietsen in de omgeving. Zowel wifi als parkeren bij dit Moezelhotel zijn gratis.

Toon prijzen en beschikbaarheid