Hotels in Alken Moezel

Alken Moezel

Ben je op zoek naar een leuk hotel in Alken aan de Moezel? In dit leuke wijndorpje is er voor ieder type reiziger en ieder type budget wel een geschikt Moezelhotel te vinden.

Of je nu een lange vakantie aan de Moezel wil doorbrengen, een midweek of weekendje in de Moezelregio wil verblijven of op doorreis bent naar een andere bestemming, er is zeker een leuk hotel in Alken te vinden!

Vind een hotel in Alken aan de Moezel:

Hotel Winzerhof Brachtendorf

Hotel Winzerhof Brachtendorf Alken Moezel
Meer foto’s bekijken

Hotel Winzerhof Brachtendorf in Alken aan de Moezel is een familiehotel dat deel uitmaakt van een wijnhuis. Na een wandeling van twee minuten kom je bij de Moezel uit. De kamers zijn rustiek en traditioneel ingericht met een kast, bureau en een badkamer met douche en fohn. Hotelgasten kunnen gebruik maken van gratis WiFi. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en in de wijnmakerij kun je genieten van (mousserende) wijnen. Bij het hotel kan er gratis geparkeerd worden.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Moselhotel Burg-Café

Moselhotel Burg Cafe Alken Moezel
Meer foto’s bekijken

Wil je graag een hotel in Alken met uitzicht op de Moezel? Dan is Moselhotel Burg-Café een geschikte accomodatie voor jou! Moselhotel Burg-Café heeft comfortable kamers met TV, badkamer en gratis WiFi. Bij mooi weer kan er op het zonnenterras genoten worden van wijn uit de wijnkelder. Ook serveert dit Moezelhotel heerlijke taarten. In het restaurant wordt er dagelijks een gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd. Er is bij dit driesterren hotel in Alken gratis parkeergelegenheid.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Gasthaus Rebstock

Gasthaus Rebstock Alken Moezel
Meer foto’s bekijken

Gasthaus Rebstock in Alken ligt op slechts vijftig meter van de mooie Moezelpromenade. De rustig gelegen hotelkamers zijn simpel uitgerust, maar de kamers zijn fris en schoon. Sommige kamers hebben uitzicht op de Bleidenberg. Hotelgasten zijn zeer enthousiast over het uitgebreide ontbijtbuffet en de uitgebreide service van de eigenaresse van dit Moezelhotel. Bij Gasthaus Rebstock kan er gratis geparkeerd worden.

Toon prijzen en beschikbaarheid


Vakantiehuizen in Alken

Verblijf je liever in een vakantiehuis dan een hotel? Ook op dat gebied heeft Alken aan de Moezel diverse mogelijkheden. Er is keuze uit vakantiehuizen, appartementen en vakantiewoningen. Bekijk voor meer informatie de Vakantiehuizen in Alken – pagina.