Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 4 juni 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.moezelweb.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, zodat het online advertentieaanbod voor u kan worden gepersonaliseerd, en wij (en derde partijen) inzicht kunnen verkrijgen in campagneprestaties. Dit gebeurt op basis van een profiel dat wij opstellen op basis van uw klik- en surfgedrag binnen en buiten https://www.moezelweb.nl. Middels de cookies wordt aan u als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat u onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien te krijgt.

Aangezien deze cookies worden aangemerkt als tracking cookies, vragen wij voor het plaatsen hiervan dan ook uw toestemming.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
_ga
cmplz_all365 dagen
viewed_cookie_policy
_wordpress_
google_experiment_mod
metrics_token
wp-donottrack_feed
complianz_policy_id365 dagen
complianz_consent_status365 dagen
prli_visitor
dont_track_me
wordpress_test_cookie
wp-settings-time-1
wp-settings-1
_gid
_gat
_gat_gtag_UA_4881895_4
autoptimize_feed
wordpress_sec_91a18330552702acc8da835636f239f5
wordpress_logged_in_91a18330552702acc8da835636f239f5
google_experiment_mod14
google_experiment_mod7
google_experiment_mod17
google_experiment_mod23
google_experiment_mod21
google_ama_config
google_experiment_mod9
google_experiment_mod2
algoliasearch-client-js
google_experiment_mod12
wtt_token
google_experiment_mod13
google_experiment_mod26
google_experiment_mod3
google_experiment_mod15
google_ama_settings
google_pem_mod
google_experiment_mod18
google_experiment_mod19
google_experiment_mod22
google_experiment_mod8
google_experiment_mod6
google_experiment_mod24
google_experiment_mod5
google_experiment_mod10
google_adsense_settings
google_experiment_mod16
google_experiment_mod4
google_experiment_mod11
wp-api-schema-modelhttps://www.moezelweb.nl/wp-json/wp/v2/
wp-saving-post
wp-autosave-1
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Moezelweb
Utrecht
Nederland
Website: https://www.moezelweb.nl
Email: info@moezelweb.nl

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Wijnfeesten aan de Moezel 2019

Moezel Nieuwsbrief