Campings

Moselcampingplatz Alf

Moselcampingplatz Alf Moezel

Moselcampingplatz Alf is een camping dichtbij een bos en een fraai beekje dat uiteindelijk uitmondt in de Moezel.

Open kampeerplekken

De open kampeerplekken variëren in grootte van 80 tot ongeveer 100 m2. Het sanitairgebouw is nieuw en wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. De camping heeft een eetgelegenheid waar je een hapje en drankje kunt halen. Alf ligt op ongeveer 10-15 minuten wandelen en in deze Moezelplaats vind je ook diverse restaurants. Essentiele benodigdheden zijn verkrijgbaar in de winkel op het terrein van Moselcampingplatz Alf.

Moselcampingplatz Alf is een prima uitvalsbasis voor Moezel- en Eifel-trips

Deze kampeerplek in de buurt van de Moezel is een prima uitvalsbasis voor leuke trips aan de Moezel, zoals uitstapjes naar leuke Moezelsteden zoals Zell, Cochem, Bernkastel-Kues en Trier. Daarnaast kun je in de groene omgeving prima wandelen, fietstochten maken of heerlijke Moezelwijn proeven. In de buurt van Moselcampingplatz Alf ligt ook de historische Burg Arras. Vanuit Alf bereik je ook snel de mooie Eifel-regio, met onder andere prachtige meren, kuuroorden en zoutgrotten.

Overnacht in een houten wijnvat

Heb je zelf geen kampeermiddelen? Dat is geen probleem! Deze Moezelcamping biedt diverse mogelijkheden, waaronder compleet ingerichte tenten, een chalet of kampeer in een wijnvat! De houten Alf XL Weinfass heeft een fijn buitenterras, eigen toilet en verwarming.

Toon prijzen en beschikbaarheid