Campings

Moezelcamping Dreiländereck bij Perl-Nennig en Remich

Camping Dreilandereck Perl Moezel

Camping Dreiländereck aan de Moezel bij Perl-Nennig en het Luxemburgse Remich is een populaire kampeerplaats vanwege de centrale ligging in Europa en de zonnige locatie aan de rivier.

Ideaal voor langere kampeervakantie aan de Moezel

Deze vakantie-camping heeft 110 plaatsen voor tenten, caravans en campers en is een ideale plek voor mensen die een langere vakantie aan de Moezel willen houden. Het is ook een goede kampeerplaats voor reizigers  die uitstapjes willen maken in de Saar – Lor – Lux regio en toeristen die op doorreis zijn in Europa.

Moezelcamping makkelijk te bereiken

Camping Dreiländereck is in Duitsland gevestigd, maar ligt recht tegenover het Luxemburgse Remich. De kampeerplek ligt naast de brug naar Remich en is makkelijk met de auto (A8/E2) of trein te bereiken. Dreiländereck ligt ook aan het Europese fietspad tussen Amsterdam en Rome en aan de Jacobsweg.

Kamperen van april tot oktober

Deze Moezelcamping is open van april tot oktober en heeft moderne sanitaire voorzieningen met wasmachines. Daarnaast vind je er een een kinderspeelplaats, faciliteiten voor afval en voorzieningen voor boten. Alle plekken op Camping Dreiländereck  zijn voorzien van een 16 ampère stroomaansluiting. In Cafe Moselbrück kan er op het zonneterras worden genoten van het warme weer, culinaire versnaperingen en Moezelwijn of andere dranken.

Zowel in het laag- als hoogseizoen zijn huisdieren toegestaan, mits aangelijnd.

Omgeving van Camping Dreiländereck in Perl

In de omgeving van Moezelcamping Dreiländereck zijn er diverse fiets- en wandelroutes te vinden langs de oever van de Moezel of door de nabijgelegen bossen. Voor hengelaars zijn er diverse stromen en vijvers in de nabijheid van de kampeerplaats waar gevist kan worden.

Daarnaast zijn er in de buurt van Camping Dreiländereck ook zwembaden, tenniscourts en kuuroorden te vinden. In Nennig, bekend vanwege de hoge kwaliteit van haar Moezelwijnen, worden er regelmatig wijnproeverijen georganiseerd en kan men in de restaurants en strausswirtschaften van lokale gerechten genieten. In zowel Perl-Nennig als Remich zijn er voor de shoppers onder ons ook diverse winkels te vinden met een uitgebreid aanbod aan artikelen.

Toon prijzen en beschikbaarheid