Campings

Family Camping Mesenich aan de Moezel

Family Camping Mesenich Moezel

In Mesenich aan de Moezel ligt de gezellige Nederlandse kampeerplaats ‘Family Camping’, op zo’n 14 kilometer van het bekende toeristenstadje Cochem.

Net terrein met ruime, afgebakende plaatsen

Het terrein van Family Camping in Mesenich is goed onderhouden en de kampeerplekken zijn netjes afgebakend met beplanting. Een aantal plekken op deze goed georganiseerde Moezelcamping liggen tussen de wijnranken, direct aan de rivier. Het sanitairgebouw op deze camping is schoon en wordt een aantal keer per dag schoongemaakt.

Hapje, drankje en activiteiten voor kinderen

Verder vind je er een café met snackbar en bistro, met een kleine kaart. Je kunt genieten van je hapje en drankje op het gezellige terras. Daarnaast kun je in het campingwinkeltje onder andere dagelijks vers brood kopen.

Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig, terwijl er ook (met name in het hoogseizoen) diverse activiteiten worden georganiseerd voor de jongere en oudere jeugd. Zwemliefhebbers, jong en oud, zullen plezier hebben in de twee verwarmde zwembaden. Bij het terras van deze kampeerplaats ligt een peuterbad, en ietsjes verderop ligt een dieper bad. Bij de zwembaden vind je ook een ligweide, parasols en ligbedden.

Omgeving van Family Camping in Mesenich aan de Moezel

De omgeving van Family Camping in Mesenich aan de Moezel is ook een prima uitvalsbasis voor tripjes aan de Moezel, naar leuke Moezelsteden zoals het nabijgelegen Cochem, Trier, Bernkastel-Kues en Koblenz. Ook de mooie Eifel-regio en de Hunsrück liggen op een prima rijafstand. Daarnaast leent de omgeving van Mesenich zich ook voor leuke activiteiten, zoals wandeltochten of fietsen.

Bungalowtenten en appartement

Heb je geen kampeeruitrusting? Dat is geen probleem op deze camping! Er zijn namelijk ook bungalowtenten te huur, en daarnaast heeft Family Camping in Mesenich ook nog een appartement met uitzicht op de Moezel.

Toon prijzen en beschikbaarheid