Campings

Moselcamping Wolf Traben-Trarbach Moezel

Moselcamping Wolf Traben Trarbach Moezel

De prachtig gelegen Moselcamping Wolf ligt direct aan de Moezel in Wolf, een stadsdeel van Traben-Trarbach.

Uitzicht op wijngaarden en bomen met schaduw

De Moezelcamping biedt uitzicht op de wijnbergen en op het terrein zelf staan walnotenbomen en tamme kastanjebomen, die voor een aantal prettige schaduwplekken zorgen. De kampeerplaats is gelegen bij het meest bochtige deel van de Moezel, op een lang stuk binnenoever van de rivier.

Moezelcamping voor tent of caravan

Camping Wolf heeft grote staplekken voor tent of caravan, voor zowel een kort als lang verblijf. Het kampeerterrein heeft een schoon en modern ingericht sanitairgebouw, een afwasruimte, mogelijkheid tot het legen van chemische toiletten, wasmachine en droger.

In de kiosk van Moselcamping Wolf vind je een ruime keuze aan dranken, broodjes, kranten, ijs, levensmiddelen en uiteraard wijn. Ook verkoopt men hier campinggas. Op het terras van de camping kunt u koffie, gebak, snacks en ijs nuttigen. De specialiteit van het restaurant is de beroemde Flammkuchen.

Huisdieren zijn toegestaan op deze kampeerplaats, maar dienen wel aangelijnd te zijn.

Camping als uitvalsbasis voor activiteiten en trips aan de Moezel

Vanuit Wolf kunt u diverse activiteiten ondernemen. Zo zijn er diverse bewegwijzerde wandelpaden naar onder andere het Wolfer Klooster, de voormalige vesting Mont Royal of naar Bernkastel-Kues. Met de fiets of inline-skates kunt u de schoonheid van het Moezelgebied bewonderen op de kilometerslange, goed onderhouden fietspaden langs de Moezel, waaronder de Moselradweg.

Waterliefhebbers komen hier ook aan hun trekken: Moselcamping Wolf heeft een bootsteiger direct aan de camping en er is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de Moezel per kano te ontdekken. Zwemliefhebbers kunnen terecht in het gemeentelijke zwembad van Kröv, op ongeveer 10 minuten rijden. Gasten van Moselcamping Wolf hebben gratis toegang tot dit zwembad.

In de omgeving van deze camping in Traben-Trarbach zijn ook diverse wijnboeren te vinden die wijnproeverijen organiseren, waarbij je kunt genieten van die heerlijke Moezelwijn.

Toon prijzen en beschikbaarheid