Campings

Campingplatz Wolf in Traben-Trarbach

Moezel Kamperen Camping Tent

De prachtig gelegen camping Wolf ligt direct aan de Moezel in Wolf, een stadsdeel van Traben-Trarbach. Het kampeerterrein is ongeveer 20.000 m2 groot.

De Moezel – camping wordt omgeven door wijnbergen en op het terrein zelf staan walnotenbomen, die voor een prettige schaduw zorgen.

Moezelcamping voor tent of caravan

Camping Wolf heeft grote staplekken voor tent of caravan, voor zowel een kort als lang verblijf. Het kampeerterrein heeft een schoon en modern ingericht sanitairgebouw, een afwasruimte, mogelijkheid tot het legen van chemische toiletten, wasmachine en droger.

Voor de kinderen is een een speelplaats en heeft men een ruim aanbod voor groot en klein.

In de kiosk van campingplatz Wolf vind je een ruime keuzen aan dranken, broodjes, kranten, ijs, levensmiddelen en uiteraard wijn. Ook verkoopt men hier campinggas. Op het terras van de camping kunt u koffie, gebak, snacks en ijs nuttigen.

Camping als uitvalsbasis voor activiteiten en trips aan de Moezel

Vanuit Wolf kunt u diverse activiteiten ondernemen. Zo zijn er diverse bewegwijzerde wandelpaden naar onder andere het Wolfer Klooster, de voormalige vesting Mont Royal of naar Bernkastel-Kues.

Met de fiets of inline-skates kunt u de schoonheid van het Moezelgebied bewonderen op de kilometerslange, goed onderhouden fietspaden langs de Moezel, waaronder de Moselradweg.

Waterliefhebbers komen hier ook aan hun trekken: campingplatz Wolf heeft een bootsteiger direct aan de camping en er is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om de Moezel per kano te ontdekken.

Campingplatz Wolf
Familie Rolf Sausen
56841 Traben-Trarbach
info@campingplatz-wolf.de
Tel: +49 6541-9174 of -2633

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief