Campings

Campingplatz Trittenheim im Grünen Moezel

Campingplatz Trittenheim Moezel

Direct aan de Moezel vind je Campingplatz Trittenheim im Grünen, een open camping met familiaire sfeer.

Rustige camping direct aan de Moezel

Deze kampeerplaats in het fraaie wijndorpje Trittenheim aan de Moezel heeft ruime en zonnige plekken, plaatsen met enige schaduw of in de volledige schaduw. Je kampeert direct aan de Moezel of in de rozentuin en deze Moezelcamping biedt de gasten een prachtige uitzicht op de omliggende wijnbergen.

Campingplatz Trittenheim im Grünen is rustig, goed georganiseerd, en heeft een verwarmd sanitairgebouw met goede voorzieningen dat zeer goed wordt bijgehouden. Je kunt de dag beginnen met vers brood, en op sommige dagen komt er ook een ijscoman langs voor vers Italiaans ijs. Op korte afstand van de camping kun je ook inkopen in het dorp doen.

Campingplatz Trittenheim im Grünen is een goede uitvalsbasis

Huisdieren zijn zowel in het laag- als hoogseizoen toegestaan, maar dienen wel aangelijnd te zijn. Er is ook op zo’n 80% tot 100% van het kampeerterrein wifi beschikbaar.

Campingplatz Trittenheim im Grünen is ook een goede uitvalsbasis voor trips aan de Moezel, naar onder andere Trier, Bernkastel, Cochem en Koblenz.

Actieve vakantiegangers aan de Moezel

Daarnaast is het ook een prima omgeving voor de actieve vakantieganger. Zo zijn er diverse mogelijkheden om te fietsen en wandelen, en kan de visliefhebber bij de camping ook zijn hengel uitgooien. Op iets meer dan 5 kilometer van deze kampeerplek vind je ook een golfbaan met 18 holes.

Toon prijzen en beschikbaarheid