Campings

Campingplatz Pommern

Moezel Kamperen Camping Tent

Campingplatz Pommern is een gezellige familiecamping die direct aan de Moezel is gelegen aan de zuidkant met veel zon, omgeven door wijnbergen.

Campingplatz Pommern - Moezel
Campingplatz Pommern – Moezel

Camping Pommern is uitermate geschikt voor kampeerders die op doorreis zijn of die voor langere tijd op één plek aan de Moezel willen verblijven.


Door de centrale ligging van Camping Pommern in het romantische Moezeldal is de kampeerplaats zeer geschikt als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes met de auto, motor of fiets naar bekende Moezelplaatsjes zoals Cochem, Koblenz, Trier of Bernkastel – Kues. Daarnaast ligt het populaire Wildpark in Klotten in de buurt van Pommern.

Het terrein van Camping Pommern is ruim aangelegd, omgeven door wijnbergen en biedt iedere gast een individuele staanplaats voor tent of caravan. Daarnaast beschikt de Campingplatz in het wijndorp Pommern over een modern gebouw met alle voorzieningen en een restaurant met zonnenterras. Ook worden er in de campingshop levensmiddelen verkocht.

Voor de waterliefhebbers onder ons is er op Camping Pommern ook een zwembad aanwezig, terwijl de kinderen kunnen spelen in een paddlepool of in de speeltuin.

Op de camping  in Pommern aan de Moezel zijn wascabines met wasmachines aanwezig, douches met warm water, terwijl er voor jonge ouders ook een speciale baby-kamer is.

Alhoewel er voldoende staanplaatsen aanwezig zijn, verdient het toch de aanbeveling om in het hoogseizoen vooraf te reserveren.

Campingplatz Pommern/Mosel
Moselweinstrasse 12
56829 Pommern

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief