Campings

Campingplatz Mosel Wunder Pommern

Camping Mosel Wunder Pommen Moezel

Campingplatz Mosel Wunder in Pommern aan de Moezel is een gezellige familiecamping die direct aan de rivier is gelegen, aan de zuidkant met veel zon en omgeven door wijnbergen. Camping Mosel Wunder is uitermate geschikt voor kampeerders die op doorreis zijn of die voor langere tijd op één plek aan de Moezel willen verblijven.

Centrale ligging in het Moezeldal

Door de centrale ligging van Camping Pommern in het romantische Moezeldal is de kampeerplaats zeer geschikt als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes met de auto, motor of fiets naar bekende Moezelplaatsjes zoals Cochem, Koblenz, Trier of Bernkastel – Kues. Daarnaast ligt het populaire Wildpark in Klotten in de buurt van Pommern.

Langgerekt en ruim

Het terrein van deze kampeerplaats is langgerekt en ruim aangelegd, langs de Moezel en omgeven door wijnbergen. Een aantal plekken op de camping biedt ook uitzicht op de rivier. Iedere kampeerder heeft een individuele staanplaats voor tent of caravan, naast onverharde paden.

Restaurant, shop en zwembeden

Daarnaast beschikt Campingplatz Mosel Wunder in het wijndorp Pommern over een gebouw met alle voorzieningen en een restaurant met zonnenterras. Ook worden er in de campingshop levensmiddelen verkocht. De Moezelplaats Pommern ligt op kleine wandelafstand van deze gezellige kampeerplek. Voor de waterliefhebbers zijn er op Camping Mosel Wunder ook twee zwembaden.

Huisdieren zijn op deze Moezelcamping toegestaan, maar dienen wel aangelijnd te zijn.

Toon prijzen en beschikbaarheid