Campings

Campingplatz Nehren aan de Moezel

Campingplatz Nehren Moezel

Campingplatz Nehren is een camping van vier hectare groot met een mooie ligging aan de Midden-Moezel. De camping ligt op een schiereiland en is aan beide zijden omgeven door water.

Diverse faciliteiten

Op de mooie en rustige kampeerplaats vind je diverse faciliteiten, waaronder wasmachines, drogers, wascabines, doucheruimtes, afwasfaciliteiten en een zitkamer. Daarnaast is er op Campingplatz Nehren ook een snackbar en restaurant met kleine kaart aanwezig. Daarnaast worden er ook levensmiddelen verkocht, waaronder vers brood.

Vaste en toeristische kampeerplaatsen

Op Campingplatz Nehren vind je een mengeling van vaste plekken en toeristische kampeerplaatsen. De plekken hebben allemaal een afmeting van 100 m2. Tussen de plaatsen is er weinig afbakening, maar er zijn wel verscheidene bomen aanwezig die voor een schaduwrijke plek zorgen.

Rond de camping is er voor kampeerders van alles te doen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van prachtige wandelpaden langs de Moezel, nabijgelegen bossen en door de wijngaarden. Vissers kunnen met hun hengels terecht in de Moezel, terwijl men in de buurt ook een golfbaan met 9 en 18 holes kan vinden. De beroemde Moselradweg loopt zelfs langs de camping. Booteigenaren kunnen hun boot via een boothelling op de camping te water laten.

Campingplatz Nehren, een prima uitvalsbasis

Campingplatz Nehren is ook een prima uitvalsbasis voor leuke tripjes aan de Moezel. Bekende plaatsen in de buurt zijn onder andere Cochem en Zell.

Toon prijzen en beschikbaarheid