Campings

Campingpark Zell Mosel

Campingpark Zell Moezel

Campingpark Zell Mosel is gelegen aan een rustige en aangename locatie aan de Moezel, omgeven door prachtige wijngaarden tegenover het mooie plaatsje Zell.

Afgebakende plaatsen met en zonder schaduw

Het kampeerterrein van Campingpark Zell heeft afgebakende plaatsen, waarvan sommige in de schaduw. Het biedt onder andere electriciteit, water, wifi, speeltuin voor kinderen en bbq-faciliteiten. Er is een snackbar aanwezig en vers brood kan ook op de camping gekocht worden. De sanitaire voorzieningen zijn verwarmd en verlicht, en de douches zijn van goede kwaliteit. Honden zijn zowel in het laag- als hoogseizoen toegestaan, maar dienen wel aangelijnd te zijn.

Actieve vakantieganger

Voor actieve kampeerders organiseert Campingpark Zell diverse excursies, wandeltochten en fietsroutes. Liefhebbers van watersport kunnen bij de camping zwemmen in de rivier en in de omgeving van het kampeerterrein is het ook toegestaan om te waterskiën.

Trekkershutten

Reis je zonder caravan, tent, vouwwagen of camper, maar wil je toch op deze camping in Zell aan de Moezel verblijven? Dat is geen probleem, want Campingpark Zell verhuurt namelijk ook trekkershutten.

Prima optie

Deze rustige camping in de buurt van de fraaie wijnbergen aan de Moezel is een prima optie voor kampeerders. Zell is een prima uitvalsbasis voor leuke trips in de Moezelregio naar onder andere Cochem, Trier en Bernkastel, en ook in de omgeving van de leuke Moezelstad Zell valt er voor de actieve vakantieganger voldoende te doen.

Toon prijzen en beschikbaarheid