Campings

Camping Zum Feuerberg in Ediger-Eller

Camping Zum Feuerberg Ediger Eller Moezel

In het schilderachtige wijndorpje Ediger-Eller, vind je aan de oever van de Moezel de mooie camping Zum Feuerberg.

Mooie camping langs de Moezel

Het terrein van deze kampeerplek in Ediger-Eller aan de Moezel ligt direct aan de zonnige zuidkant langs de rivier. Direct tegenover de camping ligt Ediger-Eller. Op Zum Feuerberg vind je zowel plaatsen voor campers, caravans als tenten en deze plekken zijn ruim. De fraaiste plekken op deze Moezelcamping liggen direct aan de rivier. Het sanitairgebouw is modern en wordt goed schoon gehouden. Bij de receptie kun je dagelijks vers brood halen.

Zwemliefhebbers kunnen naar hartelust zwemmen in het kleine zwembad, of bij het kiezelstrandje aan de Moezel, waar een gedeelte is afgebakend voor zwemmers.

Bremmer Calmont en historische vakwerkhuizen

Direct tegenover de camping ligt het wijndorpje Ediger-Eller, bekend om zijn historische vakwerkhuizen en gezellige terrasjes en restaurants. Daarnaast ligt Zum Feuerberg ook in de buurt van de Bremmer Calmont, de steilste wijnberg van Europa. In de buurt van Ediger-Eller liggen ook andere mooie plaatsen aan de Moezel, zoals BremmZell, terwijl het populaire Moezelstadje Cochem ook in de buurt ligt. Beroemde steden zoals Trier, Koblenz en Bernkastel-Kues liggen op een goede rijafstand.

Activiteiten in de omgeving van Camping Zum Feuerberg

Camping Zum Feuerberg is ook een goede uitvalbasis voor diverse uitstapjes en activiteiten, zoals bijvoorbeeld boottochten, kanoën op de Moezel, skaten en fietsen. Ook is het gebied zeer geschikt om te wandelen, zo kunt u in Ediger-Eller en in de omgeving onder andere de Wandeling der Religies en de Cultuur rondweg Calmont – Kloster Stuben – Petersberg lopen.

Toon prijzen en beschikbaarheid