Campings

Camping Zum Feuerberg in Ediger-Eller

Ediger Eller Moezel

In het schilderachtige wijndorpje Ediger-Eller ligt aan de oever van de Moezel Camping Zum Feuerberg.

Rustige en mooie Moezelcamping

Zum Feuerberg is een mooie en rustige camping, die in de buurt van de Bremmer Calmont ligt, de steilste wijnberg van Europa.

Voor de gasten zijn er diverse voorzieningen, zo kunt u op deze camping tijdens de zomermaanden bijvoorbeeld ook De Telegraaf krijgen en is er ook internet-toegang. Het zwembad op de camping is open van juni tot en met september.

In de buurt van Ediger-Eller liggen ook andere mooie plaatsen aan de Moezel, zoals Bremm, Zell, terwijl het populaire Moezelstadje Cochem ook in de buurt ligt.

De camping is ook een goede uitvalbasis voor diverse uitstapjes en activiteiten, zoals bijvoorbeeld boottochten, kanoŽn op de Moezel, skaten en†fietsen. Ook is het gebied zeer geschikt om te wandelen, zo kunt u in Ediger-Eller en in de omgeving onder andere de Wandeling der Religies en de†Cultuur rondweg Calmont Ė Kloster Stuben Ė Petersberg†lopen.

Campingplatz Zum Feuerberg
Ediger-Eller
+49 (0)2675-701
prokop@zum-feuerberg.de

Camping Zum Feuerberg, Ediger-Eller aan de MoezelCamping Zum Feuerberg, Ediger-Eller aan de MoezelCamping Zum Feuerberg, Ediger-Eller aan de Moezel

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief