Campings

Camping Zum Fährturm Schweich Moezel

Camping Zum Fahrturm Schweich Moezel

Aan de oevers van de Moezel vind je in Schweich de grote en open camping Zum Fährturm. Deze kampeerplek is populair vanwege de jachthaven in de buurt en sportfaciliteiten.

Camping direct aan de Moezel

Camping Zum Fährturm ligt direct aan de Moezel en heeft voor de kampeerders plekken met schaduw, volop zonlicht, of ergens daartussenin. De ruime kampeerplekken bieden voldoende ruimte voor tenten, caravans en campers, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf te midden van de Moezelregio.

Zwembaden, sportterrein en watersport

Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt en op de camping zijn verscheidene stroomkasten aanwezig. Voor de sportievelingen is er een sportterrein waar diverse activiteiten kunnen worden beoefend. Zwemfans van alle leeftijden zullen plezier hebben van de twee aanwezige zwembaden, een peuterbad en een buitenzwembad met waterglijbaan.

Voor de liefhebbers van watersport zijn er in de buurt van Camping Zum Fährturm voldoende opties op de Moezel, waaronder windsurfen, kajakken en waterskiën.

Daarnaast is Schweich een prima uitvaslsbasis voor leuke trips aan de Moezel, onder andere naar het nabijgelegen Trier, Bernkastel-Kues, Cochem of Koblenz. Er zijn ook goede mogelijkheden voor vakantiegangers die van fietsen of wandelen houden.

Snackbar en restaurant op Camping Zum Fährturm

Indien je geen zin hebt om te koken, dan is dat geen enkel probleem. Op deze camping in Schweich vind je een snackbar en restaurant met voldoende keuze. Iedere ochtend is er vers brood, om de dag goed mee te beginnen.

Huisdieren zijn van harte welkom op Camping Zum Fährturm, maar dienen zowel in het laag- als hoogseizoen aangelijnd te zijn. Op zo’n 80 tot 100% van deze kampeerplek is wifi aanwezig, zodat je zonder problemen je laptop of andere apparatuur kunt gebruiken.

Toon prijzen en beschikbaarheid