Campings

Moezelcamping- und Reisemobilparks Treviris in Trier

Camping Treviris Trier Moezel

In de buurt van Trier aan de Moezel ligt Moezelcamping- und Reisemobilparks Treviris. Deze accomodatie heeft zowel een camping als een camperplaats, die plaats biedt aan 120 voertuigen. Deze terreinen zijn van elkaar gescheiden.

Camping op rustige plek aan de Moezel

De camping is gelegen op een rustige plek aan de oever van de Moezel, tussen de Konrad-Adenauer-Brucke en de Romerbrucke, direct aan de beroemde Moselradweg. Er is een centrale sanitaire locatie en Camping- und Reisemobilparks Treviris heeft 80 stroomaansluitingen. Voor de kampeerder met een tent zijn er beschutte plekken, zodat het er bij hoge temperaturen ook goed vertoeven is. Daarnaast is er ook een kiosk waar men verse broodjes en andere levensmiddelen kan kopen.

De camperplaats werkt met het zogenaamde Camp Card-systeem, zodat men op elk gewenst moment aan kan komen en kan vertrekken. Treviris biedt op de plek voor de campers 62 stroomaansluitingen en is er een kleine sanitaire voorziening, die ook met de Camp Card betaald kan worden.

Goede verbinding met Trier aan de Moezel

Het historische centrum van Trier is vanaf Camping- und Reisemobilparks Treviris met een busverbinding goed te bereiken. Een wandeling naar het centrum duurt ongeveer 25 minuten.

Camping- und Reisemobilparks Treviris
Telefoon: +49 651 / 8 20 09 11
Fax:+49 651 / 8 20 05 67
Email: info@camping-treviris.de

Locatie van Campingpark Treviris in Trier:


Grotere kaart weergeven

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief