Campings

Camping Schenk in Bernkastel-Wehlen

Moezel Camping Schenk in Bernkastel - Wehlen

Camping Schenk in Bernkastel-Wehlen is een mooie camping aan de Moezel met een prachtig uitzicht op de wijngaarden. Deze Moezel-kampeerplaats is kindvriendelijk en heeft een gemoedelijke en vriendelijke sfeer.

Deze Moezel-camping beslaat een behoorlijk groot oppervlak en heeft kampeerplaatsen in verschillende groottes en voor kleinere en grotere budgetten, maar ook de goedkopere plekken hebben nog een mooi uitzicht op de wijngaarden aan de Moezel. Het sanitair wordt goed bijgehouden en is zeer schoon.

Het echtpaar Schenk dat deze camping aan de Moezel runt, wordt door veel kampeerders als zeer vriendelijk en behulpzaam omschreven en doet er alles aan om je verblijf zo goed mogelijk te maken.

In de buurt van Camping Schenk aan de Moezel

In de buurt van camping Schenk kun je onder andere herten voeren, het Freibad bezoeken en het historische centrum van Bernkastel-Kues ontdekken, terwijl er in de nabijheid van deze kampeerplaats ook diverse supermarkten te vinden zijn.

Daarnaast is deze Moezelcamping ook een uitstekende uitvalsbasis voor tripjes aan de Moezel, zoals bijvoorbeeld ritjes naar Traben-Trarbach, Cochem en Trier, terwijl ook de mooie Eifel in de buurt ligt.†Fietsliefhebbers kunnen hun energie kwijt door langs de Moezel te fietsen op de Moselradweg, die in de nabijheid ligt, terwijl ook wandelaars en hengelsportliefhebbers hier aan hun trekken zullen komen.

Fijnproevers die van chocolade of taart houden, moeten zeker een bezoek brengen aan Cafe Konditorei Hansen op de Markt in het nabijgelegen historische centrum van Bernkastel-Kues. Bij Hansen is het proberen van een Bernkasteler Kaffee ook zeker de moeite waard!

Camping Schenk
HauptstraŖe 165
54470 Bernkastel-Wehlen
+49 6531 8176

Locatie van Camping Schenk in Bernkastel-Wehlen:


Grotere kaart weergeven