Campings

Camping Schausten Cochem Moezel

Camping Schausten Cochem Moezel

Camping Schausten in Cochem aan de Moezel is een fraaie camping tussen een bos en de bergen bij de romantische Endertbeek.

Kampeerplaats met schaduwrijke en zonnige plekken

Deze terrasvormige camping biedt diverse kampeerplaatsen, variërend van schaduwrijke tot zonnige plekken. Voor de actieve vakantiegangers biedt de Camping Schausten in Cochem een scala aan activiteiten. Er zijn excursieprogramma’s, begeleide wandeltochten en diverse fietsroutes om de prachtige omgeving te verkennen. Voor de kleintjes is er een speeltuin aanwezig.

De kampeerplaats in de buurt van het fraaie Moezelstadje Cochem is ook een goede uitvalsbasis voor tripjes aan de Moezel, naar onder andere Bernkastel, Trier en Koblenz. Deze steden zijn zeker ook leuk voor diegenen die van winkelen houden. Ook ligt de mooie Eifel-regio op een goede rijafstand van deze camping.

Vers brood, bier, restaurant en wifi

Vanaf Camping Schausten is het ongeveer 10 minuten wandelen naar het historische centrum van Cochem. Als je geen zin hebt om te koken, is er een snackbar en een restaurant met een kleine kaart op de camping. Vers brood en een interessant assortiment aan lokale bieren is ook beschikbaar voor de gasten. Bovendien biedt de camping internettoegang, zodat gasten met hun eigen laptop of andere apparaten kunnen internetten op de camping.

Appartementen en tenten te huur op Camping Schausten

Voor degenen die liever niet hun eigen kampeerspullen meenemen, zijn er tenten en appartementen te huur. Huisdieren zijn welkom op Camping Schausten, zowel in het laag- als in het hoogseizoen, mits ze aangelijnd zijn.

Toon prijzen en beschikbaarheid