Campings

Moselcamping Rissbach Traben-Trarbach

Camping Rissbach Traben-Trarbach Moezel

Moselcamping Rissbach in Traben-Trarbach is direct aan de oever van de Moezel gelegen en is een gezellige familiecamping in een fraaie omgeving.

Familiecamping nabij wijngaarden

Rondom de familiaire camping liggen mooie Moezelwijngaarden, waar ook volop wijnfestiviteiten en wijnproeverijen worden georganiseerd. Daarnaast liggen diverse fiets– en wandelroutes in de buurt, dus de camping is ook een goede uitvalsbasis voor de sportievelingen onder ons. Ook met de auto zijn bekende plaatsen zoals KoblenzCochemBernkastel en Trier eenvoudig te bereiken. Daarnaast ligt de bekende Vulkaaneifel ook in de buurt.

Ruim opgezette kampeerplekken

Er is op Camping Rissbach een groot, schoon en modern sanitair gebouw aanwezig. De beschikbare plaatsen zijn ruim opgezet (waarvan sommige afgebakend) en hebben allemaal een stroomaansluiting. Daarnaast bevinden zich de aansluitingen voor drinkwater zich in de nabijheid. Ook is op Camping Rissbach gratis wifi aanwezig. Het restaurant heeft een bescheiden kaart en de campingwinkel heeft een assortiment met de basisbenodigheden. Op slechts 5 minuten rijden vind je het centrum van Traben-Trarbach met shops en restaurants.

Waterpret en activiteiten op Moselcamping Rissbach

Zwemliefhebbers hebben waterpret in de Moezel, het verwarmde buitenzwembad of het peuterbad. Daarnaast biedt Camping Rissbach diverse activiteiten, waaronder een wekelijkse wijnproeverij waarbij je kunt genieten van de heerlijke Moezelwijn.

Overnachten in een wijnvat

Heb je geen tent, camper of caravan? Geen enkel probleem! Op Moselcamping Rissbach in Traben-Trarbach kun je namelijk overnachten in een houten wijnvat. Het grootste wijnvat met de naam ‘Weinfass XL’, beschikt zelfs over een eigen toilet, koffiemachine en wastafel.

Toon prijzen en beschikbaarheid