Campings

Camping Rissbach Traben-Trarbach

Camping RissbachCamping Rissbach in Traben-Trarbach is direct aan de oever van de Moezel gelegen en heeft de mogelijkheid om boten in en uit het water te halen.

Rondom de familiaire camping liggen mooie Moezelwijngaarden, waar ook volop wijnfestiviteiten en wijnproeverijen worden georganiseerd. Daarnaast liggen diverse fiets– en wandelroutes in de buurt, dus de camping is ook een goede uitvalsbasis voor de sportievelingen onder ons. Ook met de auto zijn bekende plaatsen zoals Koblenz, Cochem, Bernkastel en Trier eenvoudig te bereiken. Daarnaast ligt de bekende vulkaaneifel ook in de buurt.

Er is op Camping Rissbach een groot, schoon en modern sanitair gebouw aanwezig, met een apart gedeelte voor gehandicapten. Daarnaast biedt men ook voorzieningen zoals een afwaslokaal, was- en droogmachines en een reinigingsplaats voor chemische toiletten. De beschikbare plaatsen zijn ruim opgezet en hebben allemaal een stroomaansluiting. Daarnaast bevinden zich de aansluitingen voor drinkwater zich in de nabijheid. Ook is op de camping gratis wifi aanwezig.

Tijdens het hoogseizoen worden er voor zowel kinderen als tieners activiteiten georganiseerd. Daarnaast biedt Camping Rissbach een verwarmd zwembad, waterglijbaan en een zonneweide bij de Moezel. Voor kampeerders die erop uit willen trekken, worden er fietsen, electrofietsen en kano’s verhuurd.

Meer informatie vindt u op de website van Camping Rissbach in Traben-Trarbach.

Wijnfeesten aan de Moezel 2023

Moezel Nieuwsbrief