Campings

Camping Pünderich Moezel

Camping Punderich Moezel

Camping Pünderich is een kleine camping, direct aan de Moezel met mooi uitzicht op de wijnbergen en Marienburg.

Afgebakende plekken in zon of schaduw op Camping Pünderich

De plaatsen op deze kampeerplek in Pünderich aan de Moezel zijn afgebakend en staan in de schaduw, halfschaduw of in de zon. Het sanitair op Camping Pünderich is goed en wordt zeer regelmatig schoongemaakt. Op diverse plekken zijn er watertappunten en elektrische aansluitingen te vinden.

Heb je niet altijd zin om te koken? Geen probleem! Op de kampeerplaats is ook een pizzeria en snackbar met terras aanwezig. Op zo’n 80 tot 100% van het campingterrein is er wifi-ontvangst. Huisdieren zijn toegestaan, maar dienen zowel in het laagseizoen als hoogseizoen aangelijnd te zijn.

Excursies, wandeltochten en fietsroutes

Voor de actieve Moezelliefhebbers organiseert Camping Pünderich excursies, wandeltochten onder begeleiding van een gids en biedt het diverse fietsroutes. Als je meer van watersport houdt, dan is dat ook geen probleem want bij deze Moezelcamping kun je waterskiën en windsurfen.

Leuke trips en trekkershutten

Pünderich is een prima uitvalsbasis voor leuke trips naar Moezelsteden zoals Trier, Koblenz, Cochem en Bernkastel. Daarnaast is er ook ook genoeg in de omgeving van deze leuke Moezelplaats te doen.

Ook zonder tent, caravan of camper kun je op Camping Pünderich aan de Moezel verblijven, want deze camping biedt ook mogelijkheden tot het huren van trekkershutten.

Toon prijzen en beschikbaarheid