Campings

Camping Paradies Camp Krov Moezel

Camping Paradies Camp Krov Moezel

Camping Paradies Camp in Krov aan de Moezel wordt omgeven door wijngaarden en ligt in de nabijheid van de rivier. Deze kampeerplaats is een ideale uitvalsbasis voor activiteiten in de regio of tripjes naar steden zoals Cochem, Trier, Bernkastel-Kues of Koblenz.

Kleinschalige camping aan de Moezel

Paradies Camp is een kleinschalige camping met drie velden met afgebakende staanplaatsen in drie verschillende groottes, varierend van 60 tot 120m2. De overwegende vlakke plekken staan of in de buurt van de speeltoestellen, of in de nabijheid van het sanitair, of hebben uitzicht op de prachtige Moezel. Aan de achterzijde van deze camping in Krov, loop je direct de wijnvelden in. Op veld 1 zijn er in voldoende mate bomen aanwezig, waardoor het ook mogelijk is om op een plek in de schaduw te kamperen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en elke plek heeft een eigen stroomaansluiting.

Bistro en winkels

Op het kampeerterrein is ook een kleine, maar sfeervolle bistro aanwezig waar je kunt genieten van lokale gerechten, lekkere Moezelwijn of een koud biertje. Kook je liever zelf? Dat is ook geen probleem, in Krov aan de Moezel zijn diverse winkels aanwezig waar je voedsel kunt kopen om je eigen maaltijd te bereiden. Brood is verkrijgbaar op de camping.

Speeltuin en zwembad

Op Camping Paradies Camp is een kleine speeltuin aanwezig, met onder andere een glijbaan. Daarnaast ligt het verwarmde buitenzwembad Kröver-Reich direct naast de kampeerplaats, zodat waterpret voor de kinderen ook zeer dichtbij is.

Campers, caravans en vouwwagens op Paradies Camp

De camping is geopend van 1 januari tot en met 31 december. Zowel caravans, campers, en vouwwagens zijn toegestaan. Er is wifi op Paradies Camp aanwezig en deze service is gratis. Het sanitairgebouw is verwarmd en heeft onder andere een wasmachine en een wasdroger. Er zijn 25 plekken voor campers beschikbaar en er is ook een camperservicestation. Honden zijn toegestaan op het kampeerterrein.

Activiteiten in de omgeving

De bekende wandelroute Moselsteig loopt door Krov, en biedt onder andere adembenemende uitzichten op fraaie plekken in de omgeving. Neem je je fiets mee? De beroemde Moselradweg leid je in de Moezel-omgeving langs mooie plekken. Het is overigens ook mogelijk om in Krov een fiets te huren. Er zijn in dit Moezelplaatsje ook diverse wijnboeren gevestigd, waarbij het mogelijk is om de heerlijke Moezelwijn te proeven. Een boottocht over de Moezel mag zeker ook niet op je to-do-lijst ontbreken.

Daarnaast is Camping Paradies Camp in Krov een ideale uitvalsbasis voor leuke trips in de Moezelregio. Een bezoek aan onder andere Trier, Bernkastel-Kues en Koblenz zijn zeker aan te bevelen.

Toon prijzen en beschikbaarheid